Prime Minister's Office
PM expresses pride after Indian Women’s Hockey Team win the Bronze medal at CWG 2022
07 AUG 2022 5:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed pride after Indian Women’s Hockey Team bagged the Bronze medal after defeating New Zealand at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“India has a very special relation with Hockey. Thus, it is certain that every Indian is proud of our exceptional women's Hockey team for winning a Bronze medal. This is the first time in many years that the women's team is on the CWG podium. Proud of the team! #Cheer4India”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତୀୟ ମହିଳା ହକି ଦଳ ସିଡବ୍ଲ୍ୟୁଜି ୨୦୨୨ ରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିବା ପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଗର୍ବ ଅନୁଭବ କରିଛନ୍ତି
07 AUG 2022 5:23PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୨୦୨୨ ରାଜ୍ୟଗୋଷ୍ଠୀ କ୍ରୀଡାରେ ନ୍ୟୁଜିଲ୍ୟାଣ୍ଡକୁ ପରାସ୍ତ କରି ଭାରତୀୟ ମହିଳା ହକି ଦଳ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ହାସଲ କରିବା ପରେ ଗର୍ବ ଅନୁଭବ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍‍ କରିଛନ୍ତି;
“ହକି ସହିତ ଭାରତର ଏକ ବିଶେଷ ସମ୍ପର୍କ ରହିଛି । ତେଣୁ, ଏହା ନିଶ୍ଚିତ ଯେ ପ୍ରତ୍ୟେକ ଭାରତୀୟ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିବା ପାଇଁ ଆମର ଅସାଧାରଣ ମହିଳା ହକି ଦଳ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ । ବହୁ ବର୍ଷ ମଧ୍ୟରେ ଏହା ପ୍ରଥମ ଥର ପାଇଁ ମହିଳା ଦଳ ସିଡବ୍ଳ୍ୟୁଜି ମଞ୍ଚରେ ଅଛନ୍ତି । ଦଳ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ! #Cheer4India”