Prime Minister's Office
PM expresses pride after Indian Women’s Hockey Team win the Bronze medal at CWG 2022
07 AUG 2022 5:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed pride after Indian Women’s Hockey Team bagged the Bronze medal after defeating New Zealand at Commonwealth Games, 2022.
The Prime Minister tweeted;
“India has a very special relation with Hockey. Thus, it is certain that every Indian is proud of our exceptional women's Hockey team for winning a Bronze medal. This is the first time in many years that the women's team is on the CWG podium. Proud of the team! #Cheer4India”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সি.দবল্যু.জি. ২০২২ ভারতকী নুপীগী হোকথ তীমনা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরক্লবদা চাউথোকচবা ফোংদোকখি
07 AUG 2022 5:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কমনৱেল্থ গেম্স, ২০২২দা ন্যু জীলেন্দবু মাইথিবা পীরদুনা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকখিবআ ভারতকী নুপীগী হোকী তীমবু চাউথোকচবা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“ভারতকী হোকীগা হোকীগা য়াম্না অখন্নবা মরী অমা লৈ। মরম অদুনা ব্রোঞ্জ মেদল লৌরকখিবা ঐখোয়গী থৌইদোক-হেন্দোক্লবা নুপীগী হোকী তীমবু ভারতমচা খুদিংমক্না চাউথোকচবা হায়বসি লেংদ্রবা ৱাফম্নি। চহি কয়াগী মনুংদা সি.দবল্যু.জি.গী পোদিয়মদা নুপীগী তীমনা লেপ্পা অসি মসিনা অহানবনি। তীম অসিগীদমক্তা চাউথোকচৈ! #Cheer4India”