প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ত্রিপল জম্প ইভেন্ততা সিলভর লৌরক্লবদা অবদুল্লাহ অবুবকরবু য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
07 AUG 2022 6:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বর্মিংঘাম কমনৱেল্থ গেমস ২০২২দা এথলেতিক্সতা নুপাগী ত্রিপল জমপ ইভেন্ততা সিলভর লৌরক্লবদা অবদুল্লাহ অবুবকরবু য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি;
“অবদুল্লাহ অবুবকরনা বর্মিংঘামদা ত্রিপল জম্প ইভেন্ততা সিলভর মেদল লৌরকপা অসি য়াম্না নুংঙাই। মেদল অসি য়াম্না কন্না হোৎনখিবা অমসুং শিংথানিংঙাই ওইবা মওংদা লৌখিবা অচেৎপা ফিরেপ অদুগী মহৈনি। মহাক্না তুংদা হোৎনবা থবকশিংগীদমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীরি। #Cheer4India”

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to Abdulla Aboobacker on winning silver in the Triple Jump event
07 AUG 2022 6:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to Abdulla Aboobacker on winning silver in Athletics Men's Triple Jump event at Birmingham Commonwealth Games 2022.
The Prime Minister tweeted;
"Delighted that Abdulla Aboobacker has won a Silver in the Triple Jump event in Birmingham. The medal is the result of a lot of hardwork and remarkable commitment. All the best to him for his future endeavours. #Cheer4India"