Prime Minister's Office
PM Anguished by the loss of lives due to a tragic accident in West Bengal
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
09 AUG 2022 10:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a tragic accident in Birbhum district of West Bengal. Shri Modi has also announced an ex-gratia from PMNRF for the victims.
The Prime Minister's Office tweeted;
"Anguished by the loss of lives due to a tragic accident in Birbhum district of West Bengal. Prayers with the injured.
Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased and the injured would be given Rs. 50,000: PM"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নোংচুপ বেঙ্গলদা থোকখিবা লাইবক থীবা লম্বীগী খুদোংথীবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
অৱাবা তারবশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি লাউথোকখ্রে
09 AUG 2022 10:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নোংচুপ বেঙ্গলদা লৈবা বীরভুম জিলাদা থোকখিবা লাইবক থীবা লম্বীগী খুদোংথীবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা অৱাবা তারবশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবদু লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী লোইশঙনা ত্বিত তৌখি;
"নোংচুপ বেঙ্গলদা লৈবা বীরভুম জিলাদা থোকখিবা লাইবক থীবা লম্বীগী খুদোংথীবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকচরি। অশোক-অপন নংখ্রবশিংগীদমক থৌনিজরি।
লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২ অমসুং অশোক-অপন নংখ্রবশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: পি.এম."