Prime Minister's Office
PM pays condolences after the demise of Kannada singer Shivamogga Subbanna
12 AUG 2022 2:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid his condolences after the demise of renowned Kannada singer Shivamogga Subbanna.
The Prime Minister tweeted;
“The exceptional Shivamogga Subbanna was a household name for those who love Kannada songs and music. His works are admired and so are his efforts to connect gems of Kannada poetry with the present generation. Pained by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কন্নাদা শৈশকপা শিবমোগা সুববন্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
12 AUG 2022 2:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়াম্না শকখঙনরবা শৈশকপা শিভমোগা সুববন্নানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি;
"তোপ-তোপ্পা শৈশকপা শিভমোগা সুববন্না কন্নাদা ঈশৈ নোংমাই নুংশিজবা মীওইশিংগীদি তাদবা লৈত্রবা মিং অমনি। মহাক্না তৌজরম্বা থবকশিং অমসুং হৌজিক লৈরিবা মীরোন্না কনাদা শৈরেংগী ফজববু শম্ননবা হোৎনরম্বা খুদিংমক মীয়াম্না পাম্নৈ। মহাক্না লৈখিদবদা থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি"