Ministry of Fisheries, Animal Husbandry & Dairying
Government of India celebrates Har Ghar Tiranga program
Shri Parshottam Rupala hoisted the National Flag at National Salt Satyagrah Memorial in Gujarat
400 iconic venues across the country host events as part of Azadi Ka Amrit Mahotsav
12 AUG 2022 2:41PM by PIB Delhi
The Government of India is celebrating HarGharTiranga Program from 11th August – 15thAugust, 2022. Under AzadiKaAmritMahotsav year, the Government of India under the leadership of Hon’ble Prime Minister Narendra Modi celebrate the event at 400 iconic sites across the country.
The Department of Animal Husbandry and Dairying, Ministry of Fisheries, Animal Husbandry and Dairying, Government of India in collaboration with National Dairy Development Board (NDDB), Gujarat Cooperative Milk Marketing Federation (GCMMF) and Valsad District Co-operative Milk Producers Union Ltd. (Dudhsagar Dairy) celebrated the Har Ghar Tiranga Program National Salt Satyagrah Memorial, Dandi, Navsari, Gujarat on 12th August, 2022.
Shri Parshottam Rupala, Union Minister for Fisheries, Animal Husbandry and Dairying, Government of India graced the event with his presence as Chief Guest in august presence of variousdignitaries. Union Minister hoisted the National Flag at National Salt Satyagrah Memorial, Dandi, Gujarat and felicitated the family members of Martyrs/Freedom Fighters. Union Minister also motivated people to actively participate in Har Ghar Tiranga campaign.
The Government of Gujarat provided all administrative and logistic support enthusiastically to make the event grand success.

ঙা য়োকপা, শা-শন য়োকপা অমসুং শঙ্গোম পুথোকপা মন্ত্রালয়
ভারত সরকারনা হর ঘর তিরঙ্গা থৌরম পাঙথোকখ্রে
শ্রী পুরুশোত্তম রুপালানা গুজরাতকী নেস্নেল সোল্ত সত্যাগ্রহ মেমোরিএলদা জাতিগী ফিরাল চীংখৎখ্রে
লৈবাক শিনবা থুংবদা লৈরিবা মমিং লৈরবা মফম ৪০০দা আজাদী কা অমৃত মহোৎসবকী শরুক ওইনা থৌরমশিং পাঙথোক্লি
12 AUG 2022 2:41PM by PIB Imphal
ভারত সরকারকনা ওগস্ত ১১ – ওগস্ত ১৫, ২০২২ ফাওবা হর ঘর তিরঙ্গা থৌরম পাঙথোক্লি। আজাদী কা অমৃত মহোৎসবকী চহি তাবা অসিগী মখাদা ভারত সরকারনা ইকাই খুম্নরবা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিং মখাদা লৈবাক শিনবা থুংবদা লৈরিবা মমিং লৈরবা মফম ৪০০দা থৌরমশিং পাঙথোক্লি।
ভারত সরকারগী ফিশরীজ, এনিমেল হসবেন্দরী অমসুং দাইরিয়িং মন্ত্রালয়গী এনিমেল হসবেন্দরী অমসুং দাইরিয়িং বিভাগনা নেস্নেল দাইরী দিবেলপমেন্ত বোর্দ (এন.দি.দি.বি.), গুজরাত কোওপরেতিব মিল্ক মার্কেতিং ফেদরেসন (জি.সি.এম.এম.এফ.) অমসুং ভালসদ দিস্ত্রিক কো-ওপরেতিব মিল্ক প্রদ্যুসর্স য়ুনিয়ন লিমিতেদ (দুধসাগর দাইরী)না চুংশিন্নদুনা ওগস্ত ১২, ২০২২দা গুজরাতকী নবসারী, দান্দীদা লৈবা নেস্নেল সোল্ত সত্যাগ্রহ মেমোরিএলদা হর ঘর তিরঙ্গা থৌরম পাঙথোকখ্রে।
ভারত সরকারগী ফিশরীজ, এনিমেল হসবেন্দরী অমসুং দাইরিয়িং কেন্দ্র মন্ত্রী পুরুশোত্তম রুপালানা তোঙান-তোঙানবা দিগনিতরীশিং য়াওবা থৌরম অসিগী অথোইবা মীথুংলেন ওইনা লেংশিনখি। কেন্দ্রগী মন্ত্রীনা গুজরাতকী নবসারী, দান্দীদা লৈবা নেস্নেল সোল্ত সত্যাগ্রহ মেমোরিএলদা জাতিগী ফিরাল চীংখৎখি অমসুং থৱাইনা পোন্থা পীখ্রবশিং/নীংতম লান্মীশিংগী ইমুং মনুংগী মীওইশিং ওকখি। কেন্দ্রগী মন্ত্রীনা মীয়ামদা হর ঘর তিরঙ্গা কেম্পেন্দা থৱাই য়াওনা শরুক য়ানবসু মীয়ামদা হায়খি।
গুজরাত সরকারনা থৌরম অসি চাউনা মাইপাক্নবগীদমক এদমিনিস্ত্রেতিব অমসুং লোজিক্তিক্কী তেংবাং পুম্নমক পীখি।