Prime Minister's Office
PM condoles passing away of noted stock investor Rakesh Jhunjhunwala
14 AUG 2022 10:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of noted stock investor Rakesh Jhunjhunwala.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Rakesh Jhunjhunwala was indomitable. Full of life, witty and insightful, he leaves behind an indelible contribution to the financial world. He was also very passionate about India’s progress. His passing away is saddening. My condolences to his family and admirers. Om Shanti."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰখ্যাত ষ্টক বিনিয়োগকাৰী ৰাকেশ ঝুনঝুনৱালাৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
14 AUG 2022 10:19AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰখ্যাত ষ্টক বিনিয়োগকাৰী ৰাকেশ ঝুনঝুনৱালাৰ দেহাৱসানত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এটি টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"ৰাকেশ ঝুনঝুনৱালা আছিল অদম্য। উদ্যমী, সৰসতাপূৰ্ণ আৰু অন্তৰ্দৃষ্টিসম্পন্ন তেওঁ বিত্তীয় জগতখনলৈ এক অনবদ্য বৰঙণি আগবঢ়াই গৈছে। ভাৰতৰ প্ৰগতিৰ প্ৰতিও তেওঁ অতিশয় আগ্ৰহী আছিল। তেওঁৰ মৃত্যু দুখজনক। তেওঁৰ পৰিয়ালবৰ্গ আৰু অনুৰাগীসকললৈ মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলো। ঔম শান্তি।"