Prime Minister's Office
PM expresses happiness after the success of Aspirational Districts program
17 AUG 2022 2:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness after the success of Aspirational Districts program on parameters such as health, nutrition, education and exports.
The Prime Minister tweeted;
“The success of Aspirational Districts on various parameters - be it health, nutrition, education or exports - is heartening. Glad to see the lives of lakhs get transformed due to Aspirational Districts program.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এস্পিরেস্নেল দিস্ত্রিক্ত প্রোগ্রাম মায় পাকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
17 AUG 2022 2:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এস্পিরেস্নেল দিস্ত্রিক্ত প্রোগ্রাম্না হকশেল, মচি ওইবা চীঞ্জাক, মহৈ মশিং অমসুং মপান্দা থাদোকপনচিংবা পেরামিতরশিংদা মায় পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি;
“এস্পিরেস্নেল দিস্ত্রিক্তশিংনা তোঙান তোঙানবা পেরামিতরশিংদা – হকশেল, মচি ওইবা চীঞ্জাক, মহৈ মশিং নৎত্রগা মপান্দা থাদোকপদা ওইরবসু, মায় পাক্লক্লিবা অসি পুক্নিং থৌগৎনিংঙাইনা‍। এস্পিরেস্নেল দিস্ত্রিক্ত প্রোগ্রাম্না মরম ওইরগা মীওই লাখ কয়াগী পুন্সিদা অহোংবা পুরকপা উবদা হরাওবা ফাওই‍।”