Ministry of Finance
Sovereign Gold Bond Scheme 2022-23 (Series II) – Issue Price
19 AUG 2022 7:28PM by PIB Delhi
In terms of Government of India Notification No.4(6)-B(W&M)/2022 dated June 15, 2022, Sovereign Gold Bonds 2022-23 (Series II) will be opened for subscription during the period August 22-26, 2022 with Settlement date August 30, 2022. The issue price of the Bond during the subscription period shall be Rs 5,197 (Rupees five thousand one hundred ninety seven only) per gram, as also published by RBI in their Press Release dated August 19, 2022.
Government of India in consultation with the Reserve Bank of India has decided to allow discount of Rs 50 (Rupees Fifty only) per gram from the issue price to those investors who apply online and the payment is made through digital mode. For such investors the issue price of Gold Bond will be Rs 5,147 (Rupees five thousand one hundred forty seven only) per gram of gold.

শেল-থুম মন্ত্রালয়
সোভরেন গোল্দ বোন্দ স্কীম ২০২২-২৩ (সিরীজ II) – থোকখিবা মমল
19 AUG 2022 7:28PM by PIB Imphal
ভারত সরকারগী ২০২২গী জুন ১৫দা থোকখিবা নোতিফিকেশন নম্বর ৪(৬)-বি.(দবল্যু অমসুং এম.)/২০২২গী মতুং ইন্না সোভরেন গোল্দ বোন্দস ২০২২-২৩ (সিরীজ II) অসি ২০২২গী ওগস্ত ৩০গী সেতলমেন্ত তৌবগা লোইননা ২০২২গী ওগস্ত ২২-২৬ ফাওবগী মতম অসিগী মনুংদা সবস্ক্রিপ্সনগীদমক্তা হাংদোকখ্রে। সবস্ক্রিপ্সন মতমদা বোন্দ অদুগী থোকখিবা মমল অদু ২০২২গী ওগস্ত ১৯গী আর.বি.আই.গী প্রেস রিলীজ অমদা ফোংখিবা অদুগুম্না গ্রাম অমদা লুপা ৫,১৯৭ (লুপা লিশিং মঙাগা চামগা মৌদ্রা তরেত খক্তমক) ওইগনি।
ভারত সরকারনা রিজর্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগা তান্নরবা মতুংদা ওনলাইনদা এপ্লাই তৌখিবা অমসুং দিজিতেলগী খুত্থাংদা পেমেন্ত তৌখিবা ইনভেস্তরশিংদা থোকখিবা মমল অদুদগী গ্রাম অমদা লুপা ৫০ (লুপা য়াংখৈ খক্তমক) দিস্কাউন্ত পীনবা লেপখ্রে। অআসিগুম্বা ইনভেস্তরশিংগী ওইনা গোল্দ বোনদগী থোকখিবা মমল অদু সনাগী গরাম অমদা লুপা ৫,১৪৭ (লুপা লিশিং মঙাগা চামগা নিফু তরেত খক্তমক) ওইগনি।