Ministry of Home Affairs
Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah visited AIIMS Trauma Center in New Delhi today to inquire about the health of the brave ITBP personnel who were injured in the bus accident in Pahalgam, Jammu and Kashmir
Shri Amit Shah met Constable/GD Balwant Singh, Constable/GD Tsewang Dorje and Constable/GD Bablu Kumar and inquired about their health and wished them a speedy recovery
Doctors briefed the Home Minister on the health condition of the Jawans and medical procedures to be followed in future
Seven jawans were killed and 32 others were injured in a tragic bus accident near Pahalgam in Jammu and Kashmir on August 16
Three critically injured ITBP personnel were shifted from Srinagar to AIIMS JPNA Trauma Center, New Delhi on August 19 by special air ambulance for better treatment
20 AUG 2022 4:53PM by PIB Delhi
Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah visited the AIIMS Trauma Center in New Delhi today to inquire about the health of the brave ITBP personnel who were injured in the bus accident in Pahalgam, Jammu and Kashmir.
Shri Amit Shah met Constable/GD Balwant Singh, Constable/GD Tsewang Dorje and Constable/GD Bablu Kumar and inquired about their health and wished them a speedy recovery. These three critically injured ITBP personnel were shifted from Srinagar to AIIMS Trauma Center in New Delhi yesterday by special air ambulance.
Doctors briefed the Home Minister on the health condition of the Jawans and medical procedures to be followed in the future. Senior officials of the ITBP also apprised the Union Home Minister about the health condition of the injured.
On August 16 seven Jawans were killed and 32 others were injured in a tragic bus accident near Pahalgam in Jammu and Kashmir. The Indo-Tibetan Border Police (ITBP) personnel traveling in the bus were returning from Chandanwadi after successfully performing their duties for the Amarnath Yatra. The injured Jawans were taken to Srinagar for treatment on the same day.
Three critically injured ITBP personnel were shifted from Srinagar to AIIMS JPNA Trauma Center, New Delhi on August by special air ambulance for better treatment.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা নই দিল্লীদা ঙসি এ.আই.আই.এম.এস. ত্রোমা সেন্তরদা চত্তুনা জম্মু অমসুং কাশ্মিরগী পহলগামদা থোকখিবা বস এক্সিদেন্ততা থোক্লবা আই.তি.বি.পি. থৌনা ফরবা পার্সনেলশিংগী হকচাংগী ফিভম য়েংশিনখ্রে
শ্রী অমিত শাহনা কন্সতেবল/জি.দি. বালৱন্ত সিংহ, কন্সতেবল/জি.দি. সেৱাং দোর্জে অমসুং কন্সতেবল/জি.দি. বব্লু কুমার উন্নদুনা মখোয়গী হকচাংগী মতাংদা হংখি অমসুং অনাবা খোঙলৈ থুনা ফরসনু হায়খি
দোক্তরশিংনা গৃহ মন্ত্রীদা জৱানশিংগী হকচাংগী ফিভম অমসুং তুংদা তৌগদবা অনা লাইয়েংগী মতাংদা পাউদমখি
জম্মু কাশ্মিরগী পহলগাম ময়াদা ওগস্ত ১৬দা থোকখিবা বস এক্সিদেন্ত অদুদা জৱান তরেৎ লৈখিদ্রে অমসুং অতোপ্পা ৩২না অশোক অপন নংখি
ফিভম থীনা শোক্লবা আই.তি.বি.পি. পার্সনেল অহুম শ্রীনগরদগী এ.আই.আই.এম.এস. জে.পি.এন.এ. ত্রোমা সেন্তর, নই দিল্লীদা ওগস্ত ১৯দা অখন্নবা এয়র এম্বুলেন্স শ্রীজিন্নদুনা হেন্না খুদোংচানবা পুখি
20 AUG 2022 4:53PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা নই দিল্লীদা ঙসি এ.আই.আই.এম.এস. ত্রোমা সেন্তরদা চত্তুনা জম্মু অমসুং কাশ্মিরগী পহলগামদা থোকখিবা বস এক্সিদেন্ততা থোক্লবা আই.তি.বি.পি. থৌনা ফরবা পার্সনেলশিংগী হকচাংগী ফিভম হংখ্রে।
শ্রী অমিত শাহনা কন্সতেবল/জি.দি. বালৱন্ত সিংহ, কন্সতেবল/জি.দি. সেৱাং দোর্জে অমসুং কন্সতেবল/জি.দি. বব্লু কুমার উন্নদুনা মখোয়গী হকচাংগী মতাংদা হংখি অমসুং অনাবা খোঙলৈ থুনা ফরসনু হায়খি। ফিভম থীনা শোক্লবা আই.তি.বি.পি. পার্সনেল অহুম অসিবু শ্রীনগরদগী এ.আই.আই.এম.এস. জে.পি.এন.এ. ত্রোমা সেন্তর, নই দিল্লীদা ওগস্ত ১৯দা অখন্নবা এয়র এম্বুলেন্স শ্রীজিন্নদুনা পুখি।
দোক্তরশিংনা গৃহ মন্ত্রীদা জৱানশিংগী হকচাংগী ফিভম অমসুং তুংদা তৌগদবা অনা লাইয়েংগী মতাংদা পাউদমখি। আই.তি.বি.পি.গী মকোক থোংবা ওফিসিএলশিংনসু কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রীগী মফমদা শোক্লবশিংগী হকচাংগী মতাংদা পাউদমখি।
জম্মু কাশ্মিরগী পহলগাম ময়াদা ওগস্ত ১৬দা থোকখিবা বস এক্সিদেন্ত অদুদা জৱান তরেৎ লৈখিদ্রে অমসুং অতোপ্পা ৩২না অশোক-অপন নংখি। ইন্দো তিবেতান বোর্দর পুলিস (আই.তি.বি.পি.)গী পার্সনেলশিং অসিনা চন্দনৱারিদগী অমর্নাথ য়াত্রাগী মথৌ মায় পাক্না পাঙথোক্নরম্লবা মতুংদা বসতা হল্লকখি। অশোকপা জৱানশিং অসিবু হায়রিবা নুমিতমক্তুদা শ্রীনাগরদা লাইয়েংনবগীদমক পুখৎখি।
ফিভম থীনা শোক্লবা আই.তি.বি.পি. পার্সনেল অহুম শ্রীনগরদগী এ.আই.আই.এম.এস. জে.পি.এন.এ. ত্রোমা সেন্তর, নই দিল্লীদা ওগস্ত ১৯দা অখন্নবা এয়র এম্বুলেন্স শ্রীজিন্নদুনা হেন্না খুদোংচানবা পুখি।