Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 209.67 Cr
Over 3.99 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 99,879
11,539 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.59%
Weekly Positivity Rate is presently at 3.88%
21 AUG 2022 9:24AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 209.67 Cr (2,09,67,06,895) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,79,10,768 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.99 Cr (3,99,63,095) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,13,482
2nd Dose
1,01,01,213
Precaution Dose
66,28,428
FLWs
1st Dose
1,84,33,548
2nd Dose
1,76,89,337
Precaution Dose
1,28,87,268
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,99,63,095
2nd Dose
2,95,41,164
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,15,49,637
2nd Dose
5,19,65,784
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,02,29,308
2nd Dose
51,17,12,861
Precaution Dose
4,88,63,304
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,38,32,371
2nd Dose
19,59,76,277
Precaution Dose
2,88,06,009
Over 60 years
1st Dose
12,75,36,219
2nd Dose
12,24,87,720
Precaution Dose
3,80,89,870
Precaution Dose
13,52,74,879
Total
2,09,67,06,895
India’s Active Caseload currently stands at 99,879. Active cases now constitute 0.23% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.59%. 12,783 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,37,12,218.
11,539 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,07,680 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.24 Cr (88,24,95,963) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.88% and the Daily Positivity rate is reported to be 3.75%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৯.৬৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯৯ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯৯,৮৭৯ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৫৩৯ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৯%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.৮৮% ওইরি
21 AUG 2022 9:24AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৯.৬৭ (২,০৯,৬৭,০৬,৮৯৫) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭৯,১০,৭৬৮গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯৯ (৩,৯৯,৬৩,০৯৫)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৩,৪৮২
অনিশুবা দোজ
১,০১,০১,২১৩
প্রিকোসন দোজ
৬৬,২৮,৪২৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৩,৫৪৮
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৮৯,৩৩৭
প্রিকোসন দোজ
১,২৮,৮৭,২৬৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৯৯,৬৩,০৯৫
অনিশুবা দোজ
২,৯৫,৪১,১৬৪
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৫,৪৯,৬৩৭
অনিশুবা দোজ
৫,১৯,৬৫,৭৮৪
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০২,২৯,৩০৮
অনিশুবা দোজ
৫১,১৭,১২,৮৬১
প্রিকোসন দোজ
৪,৮৮,৬৩,৩০৪
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৮,৩২,৩৭১
অনিশুবা দোজ
১৯,৫৯,৭৬,২৭৭
প্রিকোসন দোজ
২,৮৮,০৬,০০৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৫,৩৬,২১৯
অনিশুবা দোজ
১২,২৪,৮৭,৭২০
প্রিকোসন দোজ
৩,৮০,৮৯,৮৭০
প্রিকোসন দোজ
১৩,৫২,৭৪,৮৭৯
অপুনবা
২,০৯,৬৭,০৬,৮৯৫
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯৯,৮৭৯দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৩% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৯%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১২,৭৮৩ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৭,১২,২১৮ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৫৩৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,০৭,৬৮০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.২৪ (৮৮,২৪,৯৫,৯৬৩) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৮৮% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৭৫% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি