Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 212.39 Cr
Over 4.03 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 64,667
7,231 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.67%
​​​​​​​Weekly Positivity Rate is presently at 2.55%
31 AUG 2022 9:37AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 212.39 Cr (2,12,39,92,816) as per provisional reports till 7 am today.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.03 Cr (4,03,22,642) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,14,074
2nd Dose
1,01,06,483
Precaution Dose
67,54,006
FLWs
1st Dose
1,84,34,563
2nd Dose
1,76,98,575
Precaution Dose
1,31,46,365
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,03,22,642
2nd Dose
3,02,03,121
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,16,78,588
2nd Dose
5,23,28,239
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,05,85,613
2nd Dose
51,30,84,139
Precaution Dose
6,26,98,575
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,39,04,016
2nd Dose
19,63,16,182
Precaution Dose
3,51,48,276
Over 60 years
1st Dose
12,75,80,356
2nd Dose
12,27,08,638
Precaution Dose
4,08,80,365
Precaution Dose
15,86,27,587
Total
2,12,39,92,816
India’s Active Caseload currently stands at 64,667. Active cases now constitute 0.15% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.67%. 10,828 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,38,35,852.
7,231 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,52,166 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.58 Cr (88,58,81,136) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.55% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.05%.

|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১২.৩৯ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০৩ হেন্না কাপখ্রে ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৬৪,৬৬৭ ওইরি হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,২৩১ রিপোর্ত তৌরকখি রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬৭%দা লৈরি চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.৫৫% ওইরি
31 AUG 2022 9:37AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১২.৩৯ (২,১২,৩৯,৯২,৮১৬)হেনখ্রে।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০৩ (৪,০৩,২২,৬৪২) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৪,০৭৪
অনিশুবা দোজ
১,০১,০৬,৪৮৩
প্রিকোসন দোজ
৬৭,৫৪,০০৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৪,৫৬৩
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৯৮,৫৭৫
প্রিকোসন দোজ
১,৩১,৪৬,৩৬৫
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০৩,২২,৬৪২
অনিশুবা দোজ
৩,০২,০৩,১২১
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৬,৭৮,৫৮৮
অনিশুবা দোজ
৫,২৩,২৮,২৩৯
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৫,৮৫,৬১৩
অনিশুবা দোজ
৫১,৩০,৮৪,১৩৯
প্রিকোসন দোজ
৬,২৬,৯৮,৫৭৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৯,০৪,০১৬
অনিশুবা দোজ
১৯,৬৩,১৬,১৮২
প্রিকোসন দোজ
৩,৫১,৪৮,২৭৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৫,৮০,৩৫৬
অনিশুবা দোজ
১২,২৭,০৮,৬৩৮
প্রিকোসন দোজ
৪,০৮,৮০,৩৬৫
প্রিকোসন দোজ
১৫,৮৬,২৭,৫৮৭
অপুনবা
২,১২,৩৯,৯২,৮১৬
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৬৪,৬৬৭ দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১৫% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬৭%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১০,৮২৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৮,৩৫,৮৫২ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,২৩১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৫২,১৬৬ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৫৮ (৮৮,৫৮,৮১,১৩৬) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৫৫% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.০৫% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।