Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 213.52 Cr
Over 4.04 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 53,974
5,910 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.69%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.15%
05 SEP 2022 9:36AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 213.52 Cr (2,13,52,74,945) as per provisional reports till 7 am today.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.04 Cr (4,04,65,525) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,14,283
2nd Dose
1,01,08,793
Precaution Dose
68,08,200
FLWs
1st Dose
1,84,35,011
2nd Dose
1,77,02,579
Precaution Dose
1,32,46,387
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,04,65,525
2nd Dose
3,04,78,434
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,17,29,479
2nd Dose
5,24,75,965
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,07,25,224
2nd Dose
51,36,62,006
Precaution Dose
6,85,11,275
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,39,31,989
2nd Dose
19,64,59,678
Precaution Dose
3,76,38,150
Over 60 years
1st Dose
12,76,00,113
2nd Dose
12,28,02,206
Precaution Dose
4,20,79,648
Precaution Dose
16,82,83,660
Total
2,13,52,74,945
India’s Active Caseload currently stands at 53,974. Active cases now constitute 0.12% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.69%. 7,034 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,38,80,464.
5,910 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 2,27,313 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.73 Cr (88,73,79,274) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.15% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.60%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১৩.৫২ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০৪ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫৩,৯৭৪ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,৯১০ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬৯%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.১৫% ওইরি
05 SEP 2022 9:36AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১৩.৫২ (২,১৩,৫২,৭৪,৯৪৫) হেনখ্রে।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০৪ (৪,০৪,৬৫,৫২৫)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৪,২৮৩
অনিশুবা দোজ
১,০১,০৮,৭৯৩
প্রিকোসন দোজ
৬৮,০৮,২০০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৫,০১১
অনিশুবা দোজ
১,৭৭,০২,৫৭৯
প্রিকোসন দোজ
১,৩২,৪৬,৩৮৭
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০৪,৬৫,৫২৫
অনিশুবা দোজ
৩,০৪,৭৮,৪৩৪
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৭,২৯,৪৭৯
অনিশুবা দোজ
৫,২৪,৭৫,৯৬৫
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৭,২৫,২২৪
অনিশুবা দোজ
৫১,৩৬,৬২,০০৬
প্রিকোসন দোজ
৬,৮৫,১১,২৭৫
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৯,৩১,৯৮৯
অনিশুবা দোজ
১৯,৬৪,৫৯,৬৭৮
প্রিকোসন দোজ
৩,৭৬,৩৮,১৫০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৬,০০,১১৩
অনিশুবা দোজ
১২,২৮,০২,২০৬
প্রিকোসন দোজ
৪,২০,৭৯,৬৪৮
প্রিকোসন দোজ
১৬,৮২,৮৩,৬৬০
অপুনবা
২,১৩,৫২,৭৪,৯৪৫
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৫৩,৯৭৪দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১২% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬৯%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৭,০৩৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৮,৮০,৪৬৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,৯১০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ২,২৭,৩১৩ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৭৩ (৮৮,৭৩,৭৯,২৭৪) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.১৫% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৬০% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি