Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the Minister for Europe and Foreign Affairs of France
14 SEP 2022 5:51PM by PIB Delhi
Ms. Catherine Colonna, Minister for Europe and Foreign Affairs of France, who is on an official visit to India from September 13-15, 2022, called on Prime Minister Modi today. Besides discussion on bilateral and other issues of mutual interest, the Minister conveyed President Macron’s message of friendship and cooperation to the Prime Minister. PM Modi fondly recalled his recent meetings with President Macron in Paris and Schloss Elmau, Germany, and conveyed his desire to welcome the President in India at an early opportunity.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা ভারত্তা লৈরিবা য়ুরোপকী মন্ত্রী অমসুং ফ্রান্সকী ফোরেন এফিয়র্সকা উনখ্রে
14 SEP 2022 5:51PM by PIB Imphal
সেপ্তেম্বর ১৩-১৫, ২০২২দগী ভারত্তা ওফসিএল ওইবা খোঙচৎ অমদা লৈরিবা মিস কেথরিন কোলোন্না, য়ুরোপকী মন্ত্রী অমসুং ফ্রান্সকী ফোরেন এফিয়র্সনা প্রধান মন্ত্রী মোদীগা ঙসি উনখ্রে। লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈরিবা মরী অমসুং মান্নবা পান্দমদা লৈবা অতোপ্পা হীরম কয়াগী মতাংদা খন্ন-নৈনখিবগী মথক্তা, মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি মেক্রোনগী মরুপ মপাং ওইবা অমসুং মতেং পাংনবগী পাউজেলবু প্রধান মন্ত্রীদা তমখি। প্রধান মন্ত্রীনা হন্দক্তা রাস্ত্রপতি মেক্রোনগা পেরিস অমসুং স্ক্লোস এল্মৌ, জর্মনিদা উনখিবা মীকুপপু হরাওনা নিংশিংখি, অমসুং রাস্ত্রপতিবু ভারত্তা কুইথদনা তরাম্না ওকচনিংবগী অপাম্বা ফোংদোকখি।