Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 215.98 Cr
Over 4.07 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 46,389
6,422 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.71%
Weekly Positivity Rate is presently at 1.71%
15 SEP 2022 9:23AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 215.98 Cr (2,15,98,16,124) as per provisional reports till 7 am today.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.07 Cr (4,07,27,863) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10414724
2nd Dose
10112587
Precaution Dose
6906878
FLWs
1st Dose
18435862
2nd Dose
17708630
Precaution Dose
13441086
Age Group 12-14 years
1st Dose
40727863
2nd Dose
31069455
Age Group 15-18 years
1st Dose
61830995
2nd Dose
52749084
Age Group 18-44 years
1st Dose
560997467
2nd Dose
514679713
Precaution Dose
81649999
Age Group 45-59 years
1st Dose
203978989
2nd Dose
196700030
Precaution Dose
43166582
Over 60 years
1st Dose
127633347
2nd Dose
122964430
Precaution Dose
44648403
Precaution Dose
18,98,12,948
Total
2,15,98,16,124
India’s Active Caseload currently stands at 46,389. Active cases now constitute 0.1% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.71%. 5,748 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,39,41,840.
6,422 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,14,692 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 89.06 Cr (89,06,13,782) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.71% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.04%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১৫.৯৮ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০৭ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৬,৩৮৯ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৪২২ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭১%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ১.৭১% ওইরি
15 SEP 2022 9:23AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১৫.৯৮ (২,১৫,৯৮,১৬,১২৪) হেনখ্রে।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌজিক ফাওবদা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০৭ (৪,০৭,২৭,৮৬৩)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১৪৭২৪
অনিশুবা দোজ
১০১১২৫৮৭
প্রিকোসন দোজ
৬৯০৬৮৭৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪৩৫৮৬২
অনিশুবা দোজ
১৭৭০৮৬৩০
প্রিকোসন দোজ
১৩৪৪১০৮৬
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪০৭২৭৮৬৩
অনিশুবা দোজ
৩১০৬৯৪৫৫
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১৮৩০৯৯৫
অনিশুবা দোজ
৬১৮৩০৯৯৫
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬০৯৯৭৪৬৭
অনিশুবা দোজ
৫১৪৬৭৯৭১৩
প্রিকোসন দোজ
৮১৬৪৯৯৯৯
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৯৭৮৮৯
অনিশুবা দোজ
১৯৬৭০০০৩০
প্রিকোসন দোজ
৪৩১৬৬৫৮২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৬৩৩৩৪৭
অনিশুবা দোজ
১২২৯৬৪৪৩০
প্রিকোসন দোজ
৪৪৬৪৮৪০৩
প্রিকোসন দোজ
১৮৯৮১২৯৪৮
অপুনবা
২১৫৯৮১৬১২৪
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৬,৩৮৯দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭১%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৫,৭৪৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৯,৪১,৮৪০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৪২২ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,১৪,৬৯২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৯.০৬ (৮৯,০৬,১৩,৭৮২) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৭১% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.০৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি