Ministry of Railways
All stages of recruitment of all five levels of CEN 01/2019 Non Technical Popular Category exams have been completed
Railway Recruitment Boards declared results of Level 6 posts
Empanelling candidates sequentially for each level is in interest of candidates as it will ensure that one candidate is empanelled against one post only
26 SEP 2022 5:43PM by PIB Delhi
All the stages of recruitment of all five levels of CEN 01/2019 Non Technical Popular Category (NTPC) have been completed and evaluation of the scripts of Skill Test is under process by each Railway Recruitment Board (RRB). Results of Level 6 have been declared from 06.09.2022 onwards by all 21 RRBs. RRBs have already initiated the process of Document Verification & Medical Examination of shortlisted candidates for Level 6 posts. Thereafter final empanelment list for Level 6 will be declared.
Empanelling candidates sequentially for each level is in interest of candidates as it will ensure that one candidate is empanelled against one post only. RRBs are taking all steps to ensure early empanelment of all levels in a time bound manner. The joining of candidates will be done by the concerned Zonal Railways for each level immediately after empanelment for that level is notified by each RRB. Simultaneously RRBs are engaged with conduct of CBT of CEN RRC 01/2019 (Level -1) which has started on 17.08.2022 and is still under process.
Candidates are advised to concentrate on preparing for recruitment activities being conducted by RRBs and should not interfere with the processes being adopted by RRBs which are in accordance with notifications issued in this matter, solely keeping the interest of candidates in totality.

ରେଳ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
ରେଳ ନିଯୁକ୍ତିର ସିଇଏନ୍ 01/2019 ନନ୍‌ ଟେକ୍‌ନିକାଲ୍ ପପୁଲାର କାଟେଗୋରି ପରୀକ୍ଷାର ସମସ୍ତ ପାଞ୍ଚ ସ୍ତରର ନିଯୁକ୍ତିର ସମସ୍ତ ସୋପାନ ସମାପ୍ତ
ରେଳ ନିଯୁକ୍ତି ବୋର୍ଡ଼ ଲେବଲ୍ 6 ପଦବୀର ପରିଣାମ ଘୋଷିତ
ପ୍ରତ୍ୟେକ ସ୍ତର ପାଇଁ ପ୍ରାର୍ଥୀଙ୍କର କ୍ରମାନୁସାରେ ଏମ୍ପାନେଲ୍ କରିବା ପ୍ରାର୍ଥୀଙ୍କ ହିତରେ, ଏହାଦ୍ବାରା ଗୋଟିଏ ପଦ ପାଇଁ ପ୍ରାର୍ଥୀଙ୍କୁ ଏମ୍ପାନେଲ୍ କରିବା ସୁନିଶ୍ଚିତ ହେବ
26 SEP 2022 5:43PM by PIB Bhubaneshwar
ସିଇଏନ୍ 01/2019 ନନ୍‌ ଟେକ୍‌ନିକାଲ୍ ପପୁଲାର କାଟାଗୋରି (ଏନଟିପିସି) ର ସମସ୍ତ ପାଞ୍ଚଟି ସ୍ତରରେ ନିଯୁକ୍ତିର ସମସ୍ତ ଚରଣ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ହୋଇଛି ଏବଂ ପ୍ରତ୍ୟେକ ରେଲୱେ ଭର୍ତ୍ତି ବୋର୍ଡ଼ (ଆରଆରବି) ର ଦକ୍ଷତା ପରୀକ୍ଷାର ସ୍କ୍ରିପଟର ମୂଲ୍ୟାଙ୍କ ଚାଲୁ ରହିଛି। ସମସ୍ତ 21 ଆରଆରବି ଦ୍ବାରା 06.09.2022 ରୁ ସ୍ତର 6 ର ପରିଣାମ ଘୋଷଣା କରାଯାଇଛି। ଆରଆରବି ପ୍ରଥରୁ ସର୍ଟଲିଷ୍ଟ କରାଯାଇଥିବା ପ୍ରାର୍ଥୀଙ୍କର କାଗଜାତ ସତ୍ୟାପନ ଏବଂ ଚିକିତ୍ସା ପରୀକ୍ଷାର ପ୍ରକ୍ରିୟା ଆରମ୍ଭ କରିସାରିଛନ୍ତି। ଏହାପରେ ସ୍ତର 6 ପାଇଁ ଅନ୍ତିମ ମନୋନୟନ ସୂଚୀ ଜାରି କରାଯିବ।
ପ୍ରତ୍ୟେକ ସ୍ତର ପାଇଁ ପ୍ରାର୍ଥୀଙ୍କର କ୍ରମିକ ଭାବରେ ଏମ୍ପାନେଲ୍ କରିବା ପ୍ରାର୍ଥୀଙ୍କ ହିତ ଉଦ୍ଦେଶ୍ୟରେ ଅଟେ କାରଣ ଏହାଦ୍ବାରା ସୁନିଶ୍ଚିତ ହୋଇପାରିବ ଯେ ଜଣେ ପ୍ରାର୍ଥୀ କେବଳ ଗୋଟିଏ ପଦ ପାଇଁ ସୂଚୀବଦ୍ଧ ହୋଇଛନ୍ତି। ଆରଆରବି ସମସ୍ତ ସ୍ତରର ସମୟବଦ୍ଧ ଉପାୟରେ ଖୁବ୍ ଶୀଘ୍ର ତାଲିକାଭୁକ୍ତ କରିବା ପାଇଁ ସମସ୍ତ ପଦକ୍ଷେପ ଗ୍ରହଣ କରୁଛି। ପ୍ରତ୍ୟେକ ଆରଆରବି ଦ୍ବାରା ଏହି ସ୍ତର ପାଇଁ ମନୋନୟନର ଅଧିସୂଚନାର ତୁରନ୍ତ ପରେ ପ୍ରତ୍ୟେକ ସ୍ତର ପାଇଁ ସମ୍ବନ୍ଧିତ କ୍ଷେତ୍ରୀୟ ରେଳୱେ ଦ୍ବାରା ପ୍ରାର୍ଥୀଙ୍କୁ ଜଏନିଂ କରାଯିବ। ଏହା ସହିତ ଆରଆରବି ସିଇଏନ୍ ଆରଆରସି 01/2019 (ସ୍ତର-1) କୁ ସିବିଟିର ସଞ୍ଚାଳନରେ ଲାଗିଛନ୍ତି ଯାହା 17.08.2022 ରେ ଆରମ୍ଭ ହୋଇଛି ଏବଂ ଏବେ ମଧ୍ୟ ପ୍ରକ୍ରିୟା ଜାରି ରହିଛି।
ପ୍ରାର୍ଥୀମାନଙ୍କୁ ପରାମର୍ଶ ଦିଆଯାଉଛି ଯେ ସେମାନେ ଆରଆରବି ଦ୍ବାରା ଆୟୋଜିତ କରାଯାଉଥିବା ନିଯୁକ୍ତି କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମର ପ୍ରସ୍ତୁତି ଉପରେ ଧ୍ୟାନ ପ୍ରଦାନ କରିବେ ଏବଂ ଆରଆରବି ଦ୍ବାରା ଗ୍ରହଣ କରାଯାଉଥିବା ପ୍ରକ୍ରିୟାରେ ହସ୍ତକ୍ଷେପ କରିବା ଉଚିତ୍ ନୁହେଁ ଯାହାକି ଏହି ବିଷୟରେ କେବଳ ପ୍ରାର୍ଥୀମାନଙ୍କ ହିତକୁ ଧ୍ୟାନରେ ରଖି ଜାରି ଅଧିସୂଚନା ଅନୁସାରେ ଅଟେ।