Ministry of Youth Affairs and Sports
Prime Minister to inaugurate 36th National Games at a grand Opening Ceremony in Ahmedabad tomorrow
28 SEP 2022 6:15PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate the 36th National Games at a grand Opening Ceremony to be held at the Narendra Modi stadium in Ahmedabad tomorrow. The Prime Minister will also address athletes from across the country taking part in the National Games. The Union Minister for Youth Affairs & Sports Shri Anurag Thakur and other dignitaries will also attend the opening ceremony.
National Games are being held in the state of Gujarat for the very first time. It will be organised from 29th September to 12th October, 2022. Nearly 15,000 sportspersons, coaches, and officials from across the country will be participating in 36 sports disciplines, making it the biggest National Games ever. The sporting events will be organised in six cities of Ahmedabad, Gandhinagar, Surat, Vadodara, Rajkot and Bhavnagar. Under the leadership of the then Chief Minister and the current Prime Minister Narendra Modi, Gujarat embarked on the journey to create a robust sports infrastructure of international standards, which helped the state to prepare for the games in a very short span of time.

নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
প্রধান মন্ত্রীনা হয়েং অহমেদবাত্তা অচৌবা থৌরম অমদা ৩৬শুবা নেসনেল গেমস হৌদোক্কনি
28 SEP 2022 6:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হয়েং অহমেদবাদকী নরেন্দ্র মোদী স্তদিয়মদা পাংথোক্কদবা অচৌবা থৌরম অমদা ৩৬শুবা নেসনেল গেমস হৌদোক্কনি। নেসনেল গেমসতা শরুক য়ারিবা লৈবাক অসিগী মফম কয়াদগী লাকপা শান্নরোয়শিংদা প্রধান মন্ত্রীনা ৱা ঙাংগনি। হৌদোকপা থৌরম অদুদা য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তসকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অনুরাগ থাকুর অমসুং অতোপ্পা শক্নাইরবশিং শরুক য়াগনি।
নেসনেল গেমস গুজরাত্তা অহানবা ওইনা পাংথোক্লি। মসি সেপ্তেম্বর ২৯, ২০২২দগী ওক্তোবর ১২, ২০২২ ফাওবা পাংথোক্কনি। খ্বাইদগী চাউবা নেসনেল গেমস ওইনা, মশান্না ৩৬তা লৈবাক অসিগী তোঙান-তোঙানবা মফম কয়াদগী লাকপা শান্নরোয়শিং, কোচশিং অমসুং ওফিসিএল ১৫,০০০ রোম্না শরুক য়াগনি। গুজরাতকী সহর ৬ হায়বদি অহমেদবাদ, গান্ধীনগর, সুরত, বাদোদারা, রাজকোত অমসুং ভাবনগরদা শান্নবগী থৌরমশিং পাংথোক্কনি। মতম অদুগী চীফ মিনিস্তর অমসুং হৌজিক প্রধান মন্ত্রী ওইরিবা নরেন্দ্র মোদীগী লমজিং মখাদা গুজরাত্তা মালেম থাক্কী শান্নবগী মচাক-মথুমশিং শেমগৎনবগী খোঙচৎ হৌখিবনি অমসুং মসিনা অতেনবা মতমগী মনুংদা রাজ্য অসিনা গেমশিংগী থৌরাং তৌবদা মতেং পাংখি।