Prime Minister's Office
PM to launch 5G services on 1st October
PM to inaugurate sixth edition of India Mobile Congress
30 SEP 2022 11:49AM by PIB Delhi
Ushering in a new technological era, Prime Minister Shri Narendra Modi will launch 5G services on 1st October at 10 AM in Pragati Maidan, New Delhi. 5G technology will provide seamless coverage, high data rate, low latency, and highly reliable communications. It will increase energy efficiency, spectrum efficiency and network efficiency.
Prime Minister will also inaugurate the sixth edition of the India Mobile Congress (IMC). The IMC 2022 is scheduled to be held from 1st to 4th October with the theme of “New digital Universe”. It will bring together leading thinkers, entrepreneurs, innovators, and government officials to discuss and showcase unique opportunities emerging from the rapid adoption and spread of digital technology.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওক্তোবর ১দা ফাইব-জি সর্বিস হৌদোক্কনি
প্রধান মন্ত্রীনা ৬শুবা ইন্দিয়া মোবাইল কংগ্রেস হৌদোক্কনি
30 SEP 2022 11:49AM by PIB Imphal
অনৌবা তেক্নোলোজিগী তাঙ্কক অমদা খোঙ থাংজিল্লদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওক্তোবর ১গী অয়ুক পুং ১০ তাবদা নিউ দিল্লিগী প্রগতি মাইদান্দা ফাইব-জি সর্বিস হৌদোক্লগনি। ফাইব-জি তেক্নোলোজি অসিনা মপুংফানা নেতৱার্ক ফংহনগনি, দেতা রেত ৱাংগনি, লো লেতেন্সি লৈগনি অমসুং অৱাংবা থাক্কী ই-পাউ ফাউনবগী খুদোংচাবা লৈগনি। মসিনা মৈ য়াম্না চাদবা, স্পেকত্রম ফজনা মথৌ পাংথোকপা অমসুং নেতৱার্ক ফজনা ফংবা হেনগৎহনগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ৬শুবা ইন্দিয়া মোবাইল কংগ্রেস(আই এম সি)শু হৌদোক্কনি। আই.এম.সি-২০২২ অসি “নিউ দিজিতেল য়ুনিভর্স” হায়বা পান্দমদা ওক্তোবর ১-৪, ২০২২ ফাওবা পাংথোক্কদবনি। মসিদা শক্নাইরবা থিঙ্করশিং, ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রশিং, ইন্নোবেতরশিং অমসুং সরকারগী ওফিসিএলশিং পুনশিন্দুনা অনৌবা দিজিতেল তেক্নোলোজিগী অঙকপা খুদোংচাবশিং লৌনবা অমসুং দিজিতেল তেক্নোলোজি শন্দোক্নবগী মতাংদা ৱা খন্নগনি।