Prime Minister's Office
PM pays homage to Sardar Patel on his Punya Tithi
15 DEC 2022 9:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Sardar Patel on his Punya Tithi and recalled his everlasting contribution to India.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I pay homage to Sardar Patel on his Punya Tithi and recall his everlasting contribution to India, especially in uniting our nation and giving impetus to all-round development."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সর্দার পতেলগী পুন্য তিথীদা মহাকপু ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে
15 DEC 2022 9:52AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সর্দার পতেলগী পুন্য তিথীদা মহাকপু ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে অমসুং মহাক্না ভারতকীদমক্তা পাংলম্বা মতম নাইদবা তেংবাং কয়াবুসু নিংশিংখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“ঐহাক্না সর্দার পতেলগী পুন্য তিথীদা মহাকপু ইকায় খুম্নবা উৎচরি অমসুং মহাক্না ভারতকীদমক্তা পাংলম্বা মতম নাইদবা তেংবাংশিং, মরু ওইনা, ঐখোয়গী লৈবাকপু অমত্তা ওইহনবা অমসুং হীরম খুদিংগী চাউখৎ-থৌরাং লৈহনবদা শাফু পীবগী থৌওংশিংবু নিংশিংলি”।