Ministry of Power
NTPC REL signs MoU with Government of Tripura for collaboration in Renewable Energy Development
16 JAN 2023 5:02PM by PIB Delhi
1. The MoU is for Development of Floating and Ground Mounted based Renewable Energy Projects in the State of Tripura
2. The MoU embarks upon the journey towards development of large sized Renewable Energy Projects in the State of Tripura and shall help Govt of Tripura in meeting its Clean Energy Commitments and obligations
NTPC REL signs MoU for collaboration in Renewable Energy Development in the state of Tripura
NTPC Renewable Energy Ltd (NTPC REL) signed a Memorandum of Understanding (MoU) with Government of Tripura on 16-01-2023 in New Delhi for Development of Floating and Ground Mounted based Renewable Energy Projects in the State of Tripura. The MoU was signed by Shri Rajiv Gupta, Chief General Manager, NTPC REL and Shri Mahananda Debbarma, Director General and CEO, Tripura Renewable Energy Development Agency.
This MoU embarks upon the journey towards development of large sized Renewable Energy Projects in the State of Tripura and shall help Govt of Tripura in meeting its Clean Energy Commitments and obligations.
The MoU was signed in presence of Shri Manik Saha, Chief Minister, Shri Jishnu Debbarma, Deputy Chief Minister, Shri Brijesh Pandey, IAS, Secretary (Power) and other senior officials from Government of Tripura. On behalf of NTPC Ltd, Shri CK Mondal, Director-Commercial, Shri J Srinivasan, Director-Finance and Shri Mohit Bhargava, Chief Executive Officer, NTPC REL were also present to grace the occasion.

পাৱর মন্ত্রালয়
রিনিউএবল ইনর্জি চাউখৎনবা মতেং পীন্নবা এন.তি.পি.সি আর.ই.এলনা ত্রিপুরা সরকারগা এম.ও.য়ু খুৎয়েক পীনখ্রে
16 JAN 2023 5:02PM by PIB Imphal
১. এম.ও.য়ু অসি ত্রিপুরা রাজ্যদা অতাওবা অমসুং লৈমাইদা থম্বা রিনিউএবল ইনর্জি প্রোজেকশিং পায়খৎনবনি।
২.এম.ও.য়ু অসিনা ত্রিপুরা রাজ্যদা অচৌবা রিনিউএবল প্রোজেকশিং শেমগৎনবা মাইকৈদা খোঙ থাংজিনবা হৌরে অমসুং মসিনা রাজ্য অসিদা মৈখু চেন্দবা ইনর্জি ফংবদা ত্রিপুরা সরকারগী মতেং পাংগনি।
ত্রিপুরা রাজ্যদা অতাওবা অমসুং লৈমাইদা থম্বা রিনিউএবল ইনর্জি প্রোজেকশিং পায়খৎনবা নিউ দিল্লিদা জনুৱারি ১৬, ২০২৩দা এন.তি.পি.সি রিনিউএবল ইনর্জি লিমিতেৎ(এন তি পি সি আর ই এল)না ত্রিপুরা সরকারগা লোয়ন্না মেমোরেন্দম ওফ অন্দরস্তেন্দিং অমা খুৎয়েক পীনখ্রে। এম.ও.য়ু অদু এন.তি.পি.সি আর.ই.এলগী চীফ জেনরেল মেনেজর শ্রী রজিব গুপ্তা অমসুং ত্রিপুরা রিনিউএবল ইনর্জি দিবলপমেন্ত এজেন্সিগী দিরেক্তর জেনরেল অমসুং সি.ই.ও শ্রী মহানন্দা দেববর্মানা খুৎয়েক পীনখি।
এম.ও.য়ু অসিনা ত্রিপুরা রাজ্যদা অচৌবা রিনিউএবল প্রোজেকশিং শেমগৎনবা মাইকৈদা খোঙথাংজিনবা হৌরে অমসুং মসিনা রাজ্য অসিদা মৈখু চেন্দবা ইনর্জি ফংবদা ত্রিপুরা সরকারগী মতেং পাংগনি।
এম.ও.য়ু খুৎয়েক পীনবা থৌরম অদুদা ত্রিপুরাগী চীফ মিনিস্তর শ্রী মনিক সাহ, দিপুতি চীফ মিনিস্তর শ্রী জিসনু দেববর্মা, সেক্রেতরি(পৱার) শ্রী ব্রিজেস পান্দে অমসুং ত্রিপুরা সরকারগী সেনিয়ার ওফিসিএশিং শরুক য়াখি। থৌরম অদুদা এন.তি.পি.সিগী মাইকৈদগী দিরেক্তর-কম্মর্সিএল শ্রী সি.কে মোন্দাল, দিরেক্তর-ফাইনান্স শ্রী জে শ্রীনিবাসন অমসুং চীফ ইজুকিউতিপ ওফিসার শ্রী মোহিত ভার্গবা শরুক য়াখি।