Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi holds telephone conversation with H.E. Mr. Pedro Sánchez, Prime Minister of Spain
The leaders discuss a number of bilateral and international issues of mutual interest and review growing cooperation in defence, economic and commercial sectors
They agree to collaborate in digital infrastructure, climate action, clean energy transition and sustainable development
PM briefs his Spanish counterpart on India’s priorities for G20. Prime Minister Sánchez extends full support to India’s initiatives under its G20 Presidency
15 FEB 2023 9:09PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with H.E. Mr. Pedro Sánchez, Prime Minister of Spain.
The leaders discussed a number of bilateral and international issues of mutual interest. They reviewed ongoing bilateral initiatives and expressed satisfaction at the recent high-level exchanges and growing cooperation in defence, economic and commercial sectors. They agreed to collaborate on issues such as digital infrastructure, climate action, clean energy transition and sustainable development.
PM Modi briefed his Spanish counterpart on India’s priorities for G20 Presidency oriented towards working to promote oneness based on the theme of Vasudhaiva Kutumbkam (One Earth, One Family, One Future). Prime Minister Sánchez extended full support to India’s initiatives under its G20 Presidency.
The two leaders agreed to remain in contact.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলিফোন্দা স্পেনগী প্রধান মন্ত্রী পেদ্রো সানচেজগা ৱারি শানখ্রে
লুচিংবশিংনা লৈবাক অনিগী অমসুং মালেমগী ওইবা ৱাফমশিং খন্নখি অমসুং ঙাক-শেন, ইকোনোমিক অমসুং ললোন-ইতিক্কী লমদা মতেং পীনবা হেনগৎলক্লিবা অসি অমুক হন্না খন্নখি
দিজিতেল ইনফ্রাস্ত্রকচর, ক্লাইমেত এক্সন, ক্লিন ইনর্জি অমসুং স্তেনেবল দিবলপমেন্তদা মতেং পীনবা হায়না মখোয়না য়ানখি
জি-২০গীদমক ভারতনা মরুওইনা পায়খৎলিবা থবকশিংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা স্পেনগী প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখি। ভারতনা জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইবা অসিদা প্রধান মন্ত্রী সানচেজনা মপুংফানা শৌগৎখি
15 FEB 2023 9:09PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলিফোন্দা স্পেনগী প্রধান মন্ত্রী পেদ্রো সানচেজগা ৱারি শানখ্রে।
মখোয়না লৈবাক অনিমক্না মরুওইনা লৌবা লৈবাক অনিগী অমসুং মালেমগী ওইবা ৱাফমশিং খন্নখি। লৈবাক অনিগী মরক্তা হৌজিক মতেং পীনরিবশিং মখোয়না হন্না য়েংশিনখি অমসুং হন্দক অৱাংবা থাক্তা ৱারি শানখিবশিং অমসুং ঙাক-শেন, ইকোনোমিক অমসুং ললোন-ইতিক্কী লমদা মতেং পীনবা হেনগৎলক্লিবা অদুদা অপেনবা ফোঙদোকখি।দিজিতেল ইনফ্রাস্ত্রকচর, ক্লাইমেত এক্সন, ক্লিন ইনর্জি অমসুং স্তেনেবল দিবলপমেন্তদা মতেং পীনবা হায়না মখোয়না য়ানখি।
বসুধাইবা কুতুম্বকম(মালেম অমা, ইমুং অমা, তুংলমচৎ অমা) হায়বা পান্দমদা অমতা ওইবা পুক্নিং থৌগৎনবা মাইকৈদা থবক তৌদুনা জি-২০গীদমক ভারতনা মরুওইনা পায়খৎলিবা থবকশিংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা স্পেনগী প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখি। ভারতনা জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইবা অসিদা প্রধান মন্ত্রী সানচেজনা মপুংফানা শৌগৎখি।
মখা তানা পাউ ফাউনবা হায়না লুচিংবা অনিনা য়ানখি।