Prime Minister's Office
Tali gets road connectivity first time
PM glads to see completion of 51 km Yangte-Tali road
02 MAR 2023 9:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness over the completion of 51 km Yangte-Tali road in Kra Daadi district of Arunachal Pradesh.
Responding to the tweet threads by Chief Minister of Arunachal Pradesh, Shri Pema Khandu about aforesaid completion of 51 km Yangte-Tali road, the Prime Minister tweeted;
“Gladdening to see this.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
তালিত প্ৰথমবাৰলৈ পথ সংযোগ
৫১ কিলোমিটাৰ দৈৰ্ঘ্যৰ ইয়াংতে-তালি পথৰ সম্পূৰ্ণতা প্ৰত্যক্ষ কৰি আনন্দিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
02 MAR 2023 9:09AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অৰুণাচল প্ৰদেশৰ ক্ৰা দাদি জিলাৰ ৫১ কিলোমিটাৰ দৈৰ্ঘ্যৰ ইয়াংতে-তালি পথৰ সম্পূৰ্ণতাত সন্তোষ প্ৰকাশ কৰিছে।
অৰুণাচল প্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী পেমা খাণ্ডুৱে ৫১ কিলোমিটাৰ দৈৰ্ঘ্যৰ ইয়াংতে-তালি পথৰ সম্পূৰ্ণতা সন্দৰ্ভত কৰা টুইটৰ থ্ৰেডসমূহলৈ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
“এয়া প্ৰত্যক্ষ কৰি আনন্দিত হৈছো।”