Prime Minister's Office
Ministry of Defence inks over Rs 9,100 crore contracts for improved Akash Weapon System & 12 Weapon Locating Radars Swathi (Plains) for Indian Army
PM says that this is a welcome development, which will boost self-reliance and particularly help the MSME sector
31 MAR 2023 9:14AM by PIB Delhi
In a tweet Office of Raksha Mantri informed that Ministry of Defence, on March 30, 2023, signed contracts for procurement of improved Akash Weapon System and 12 Weapon Locating Radars, WLR Swathi (Plains) for the Indian Army at an overall cost of over Rs 9,100 crore.
In reply to the tweet by RMO India, the Prime Minister said;
“A welcome development, which will boost self-reliance and particularly help the MSME sector.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত লান্মীগী অকাস ৱিপন সিস্তেম অমসুং ৱিপন লোকেসন রাদার শ্বাথি(প্লেন্স) ১২ লৈনবা দিফেন্স মিনিস্ত্রিনা লুপা করোর ৯,১০০গী কন্ত্রেক খুৎয়েক পীনখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মসি মশাগী দরকার ওইবা পুথোকচবা ঙম্বা হেনগৎহন্নবা অমসুং এম.এস.এম.ই সেক্তর মতেং পাংনবা অফবা খোঙথাং অমনি
31 MAR 2023 9:14AM by PIB Imphal
লুপা করোর ৯,১০০গী শেনফমদা ভারত লান্মীগী অকাস ৱিপন সিস্তেম অমসুং ৱিপন লোকেসন রাদার, দব্লিউ.এল.আর শ্বাথি(প্লেন্স) ১২ লৈনবা মার্চ ৩০,২০২৩দা দিফেন্স মিনিস্ত্রিনা কন্ত্রেক খুৎয়েক পীনখ্রে হায়না রাক্ষা মন্ত্রীগী ওফিসকী ত্বিৎ অমদা ফোঙদোকখ্রে।
রাক্ষা মন্ত্রীগী ওফিসকী ত্বিৎ অদুগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মশাগী দরকার ওইবা পুথোকচবা ঙম্বা হেনগৎহন্নবা অমসুং এম.এস.এম.ই সেক্তর মতেং পাংনবা অফবা খোঙথাং অমনি”।