Prime Minister's Office
PM conveys best wishes to participants of Saurashtra Tamil Sangamam
17 APR 2023 10:25AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his best wishes to the participants of Saurashtra Tamil Sangamam.
Sharing a tweet by Saurashtra Tamil Sangamam, the Prime Minister tweeted:
“As the landmark STSangamam commences, my best wishes to all participants. The bond between the Saurashtra region in Gujarat and Tamil Nadu is a very old and strong one. May this Sangamam boost cultural linkages and the spirit of ‘Ek Bharat, Shreshtha Bharat.’”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সাউরাস্ত্রা তমিল শঙ্গমমদা শরুক য়ারিবশিংগী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
17 APR 2023 10:25AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সাউরাস্ত্রা তমিল শঙ্গমমদা শরুক য়ারিবশিংগী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা তমিল শঙ্গমমগী ত্বীত অমা শেয়র তৌরদুনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“মশক নাইরবা তমিল শঙ্গমম হৌখিবগা লোয়ননা ঐহাক্না মসিদা শরুক য়ারিবশিংগী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। গুজরাতকী সাউরাস্ত্রগী মফম অমসুং তমিল নাদুগী মরক্তা লৈরক্লিবা মরী অসি মতম য়াম্না শাঙলে অমসুং মপাঙ্গলসু য়াম্না লৈ। শঙ্গমম অসিনা নাৎকী মরী অমসুং ‘এক ভারত শ্রেস্থ ভারত’কী ইথিলবু মপাঙ্গল হেলহনবা ওইরসনু”।