Prime Minister's Office
PM pays tributes to Gurudev Tagore on his Jayanti
09 MAY 2023 9:09AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Gurudev Tagore on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
On the occasion of his Jayanti, my tributes to Gurudev Tagore. From art to music and from education to literature, he has left an indelible mark across several areas. We reiterate our commitment to fulfilling his vision for a prosperous, progressive and enlightened India."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুরুদেব তেগোরগী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
09 MAY 2023 9:09AM by PIB Imphal
গুরুদেব তেগোরগী মপোক নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মহাক্কী মপোক নুমিত্তা, গুরুদেব তেগোরগী মফমদা ঐনা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। কলা, ঈশৈদগী হৌরগা লাইরিক-লাইশু অমসুং সাহিত্য য়াওনা তোঙান-তোঙানবা হিরম কয়াদা মহাক্না মুৎপা নাইদ্রবা থবক কয়া পাংথোক্লমখি। নুংঙাই-য়াইফবা, চাউখৎপা অমসুং মঙাল লৈবা ভারত অমগীদমক মহাক্কী পান্দম অদু মপুংফাহন্নবা ঐখোয়না অমুক হন্না থবক পাংথোক্লে”।