Prime Minister's Office
PM congratulates Recep Tayyip Erdogan on re-election as the President of Türkiye
29 MAY 2023 9:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Recep Tayyip Erdogan on re-election as the President of Türkiye.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations @RTErdogan on re-election as the President of Türkiye! I am confident that our bilateral ties and cooperation on global issues will continue to grow in the coming times."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তুর্কিয়েগী রাস্ত্রপতি ওইনা অমুক হন্না খল্লকপদা প্রধান মন্ত্রীনা রিসেপ তাইয়িপ ইর্দোগান থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
29 MAY 2023 9:31AM by PIB Imphal
তুর্কিয়েগী রাস্ত্রপতি ওইনা অমুক হন্না খল্লকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রিসেপ তাইয়িপ ইর্দোগান থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“তুর্কিয়েগী রাস্ত্রপতি ওইনা অমুক হন্না খল্লকপদা @RTErdogan থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মরীশিং অমসুং মালেমগী ওইবা ৱাফমশিংদা মতেং পাংনবা মখা তানা হেনগৎলক্কনি হায়না ঐনা থাজবা থম্লি”।