Ministry of Law and Justice
District Legal Services Authority West Tripura organizes Door-to-Door Legal Aid Campaign
05 JUN 2023 7:20PM by PIB Delhi
Under the Department of Justice's Nyaya Bandhu, Pro Bono Club, ICFAI Law School, The ICFAI University, Tripura, in association with District Legal Services Authority West Tripura, organized a Door-to-Door Legal Aid Campaign visit at West Kamalghat Village where Pro Bono Club members interacted with the villagers.
Nyaya Bandhu’s (Pro Bono Legal Services) primary initiative is to establish a framework for dispensation of pro bono legal services across the country. Under Nyaya Bandhu, practising advocates, interested to volunteer their time and services, are connected, via mobile technology, with eligible marginalised beneficiaries. Nyaya Bandhu Mobile application (Android/IOS) has been developed and also onboarded on the UMANG platform in collaboration with technical partner CSC e-Governance Pvt. Ltd.

লো অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়
দিস্ত্রিক্ত লিগেল সর্বিসেস ওথোরিতী ৱেস্ত ত্রিপুরানা দোর-তু-দোর লিগেল এদ কেমপেন শিনখ্রে
05 JUN 2023 7:20PM by PIB Imphal
দিপার্তমেন্ত ওফ জস্তিসকী ন্যায়া বন্ধুগী মখাদা, ত্রিপুরাগী আই.সি.এফ.এ.আই. য়ুনিভর্সিতীগী আই.সি.এফ.এ.আই. লো স্কুলগী প্রো বোনো ক্লবনা দিস্ত্রিক্ত লিগেল সর্বিসেস ওথোরিতী ৱেস্ত ত্রিপুরাগা খুৎশম্নদুনা ৱেস্ত কমলঘাত ভিলেজতা চত্তুনা দোর-তু-দোর লিগেল এদ কেমপেন অমা শিনখ্রে, মসিদা প্রো বোনো ক্লব মেম্বরশিংনা খুঞ্জাশিং অদুগা ৱারি-ৱাতাই শানখি।
ন্যায়া বন্ধু (প্রো বোনো লিগেল সর্বিসশিং) গী খ্বাইদগী মরু ওইবা অনৌবা খোংথাং অসি লৈবাক শিনবা থুংনা প্রো বোনো লিগেল সর্বিসশিং ফংহন্নবগী ফ্রমৱার্ক অমা থম্নবনি। ন্যায়া বন্ধুগী মখাদা, মসিদা মখোয়গী মতম অমসুং সর্বিসশিংবু মশানা য়ানিংনা মতেং পাংবা পাম্লিবা প্রক্তিস তৌরিবা এদভোকেতশিংবু মোবাইল তেক্নোলোজীগী খুত্থাংদা খুনাই অসিদা খ্বাইদগী শোত্থরবা মতিক চাবা বেনিফিসরীশিংগা কনেক্ত তৌরি। ন্যায়া বন্ধু মোবাইল এপ্লিকেশন (এন্দ্রোইদ/আই.ও.এস.) অসি তেক্নিকেল পার্তনর সি.এস.সি. ই-গোবর্নেন্স পরাইভেত লিমিতেদকা খুৎশম্নদুনা উমঙ প্লেতফোর্মদা হাপখকৎখ্রে।