প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মশা ফাবা ভারত অমগী মাইকৈদা ঐখোয়না হনবা লৈতনা পায়খৎলিবা থবক্না অনা-লায়য়েংগী লমদা শিংথাবা য়ানা অহোংবা পুরক্লে: প্রধান মন্ত্রী
08 JUN 2023 10:50AM by PIB Imphal
নুংঙাই-য়াইফনা হিংনবা মাইকৈদা চৎলিবা খোঙচৎ অসিদা ভারতমচা অমতা চিৎথহৌদনবা ভারত সরকারনা পায়খৎলিবা থবকশিংগী মতাংদা ফোঙদোকপা আর্তিকলশিং, গ্রাফিকশিং, ভিদিওশিং অমসুং ই-পাউশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মশা ফাবা ভারত অমগী মাইকৈদা ঐখোয়না হনবা লৈতনা পায়খৎলিবা থবক্না অনা-লায়য়েংগী লমদা শিংথাবা য়ানা অহোংবা পুরক্লে। অপুনবা ওইনা, নুংঙাই-য়াইফনা হিংনবা মাইকৈদা চৎলিবা খোঙচৎ অসিদা ভারতমচা অমতা চিৎথহৌদনবা ঐখোয়না হোৎনগনি। #9YearsOfHealthForAll”।

Prime Minister's Office
Our unwavering commitment towards a healthier India has led to significant strides in the healthcare sector: PM
08 JUN 2023 10:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information about the Government’s commitment to ensuring that no Indian is left behind in the journey towards wellness.
The Prime Minister tweeted :
"Our unwavering commitment towards a healthier India has led to significant strides in the healthcare sector. Together, we will ensure that no Indian is left behind in our journey towards wellness. #9YearsOfHealthForAll”