Prime Minister's Office
PM remembers Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Punya Tithi
23 JUN 2023 6:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Punya Tithi.
The Prime Minister tweeted :
"Remembering Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Punya Tithi. His strong commitment to national integration and contribution to India's development journey will always be remembered. His ideals continue to guide us in our efforts towards furthering good governance."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দোক্তর স্যামা প্রসাদ মুখর্জীবু মহাক লৈখিদবগী কুমওন্দা নীংশিংখ্রে
23 JUN 2023 6:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোক্তর স্যামা প্রসাদ মুখর্জীগী মফমদা মহাক্না লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি:
“দোক্তর স্যামা প্রসাদ মুখর্জীবু মহাক্না লৈখিদবগী কুমওন লাকপসিদা নীংশিংলক্লি‍। লৈবাক্কী অপুনবগী শক্তম ঙাকপদা লৌরম্বা ফিরেপ অমদি ভারতকী চাওখৎ খোঙচত্তা মহাক্না লৌরম্বা থৌদাংশিং মতম পুম্বদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি‍। মহাক্কী ফিদম্না অফবা লৈঙাক মখা তানা থম্নবা ঐখোয়না হোৎনরিবসিদা লমজিদুংনা চৎলি‍।”