Prime Minister's Office
PM-MITRA mega textile parks will bolster productivity, foster innovation and generate many employment opportunities: PM
16 JUL 2023 6:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the foundation stone laying of 2 PM-MITRA mega textile parks in Maharashtra and Gujarat over the last few days.
The Prime Minister tweeted;
“Over the last few days, foundation stones for 2 PM-MITRA mega textile parks have been laid. These parks will come up in Amravati, Maharashtra and Navsari, Gujarat. They will bolster productivity, foster innovation and generate many employment opportunities. “

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম-মিত্রা মেগা তেক্সতাইল পার্কশিংনা পোৎথোক হেনগৎহনগনি, ইন্নোবেসনগী হেনগৎহনগনি অমসুং থবক ফংনবগী খুদোংচাবা কয়া পীগনি: প্রধান মন্ত্রী
16 JUL 2023 6:32PM by PIB Imphal
হৌখিবা নুমিৎ খরনিদা মহারাস্ত্রা অমসুং গুজরাত্তা পি.এম-মিত্রা মেগা তেক্সতাইল পার্ক অনি উরেপ-উয়ুং তমখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“হৌখিবা নুমিৎ খরদা, পি.এম-মিত্রা মেগা তেক্সতাইল পার্ক অনি উরেপ-উয়ুং তমখ্রে। হায়রিবা পার্কশিং অদু মহারাস্ত্রাগী অমরাভাতি অমসুং গুজরাতকী নাভসারিদা শেমগৎকনি। মখোয়না পোৎথোক হেনগৎহনগনি, ইন্নোবেসনগী হেনগৎহনগনি অমসুং থবক ফংনবগী খুদোংচাবা কয়া পীগনি”।