Prime Minister's Office
PM shares article on revival of Kashmir's centuries-old 'Namda' craft
17 JUL 2023 12:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an article on revival of Kashmir's centuries-old 'Namda' craft.
The Prime Minister tweeted:
“Delighted that Kashmir's centuries-old 'Namda' craft is reviving and now reaching global shores after years! This is a testament to our artisans' skills and resilience. This revival is great news for our rich heritage.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চহিচা কয়া কুইরবা কাস্মিরগী ‘নামদা’ ক্রাফ হিঙ্গৎহন্নবা ইবা আর্তিকল প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
17 JUL 2023 12:19PM by PIB Imphal
চহিচা কয়া কুইরবা কাস্মিরগী ‘নামদা’ ক্রাফ হিঙ্গৎহন্নবা ইবা আর্তিকল প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“চহিচা কয়া কুইরবা কাস্মিরগী ‘নামদা’ ক্রাফ হিঙ্গৎহনবদা অপেনবা পোকই অমসুং চহি কয়াগী মতুংদা হৌজিক মালেমগী লৈবাকশিংদা য়ৌরে! মসি ঐখোয়গী খুৎহৈবশিংগী হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং খাংবা কনবগী খুদম অমনি। মসিগী অমুক হিঙ্গৎলকপা অসি ঐখোয়গী ইনাকখুল্লবা হেরিতেচগী নুংঙাইবা পাউনি”।