প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহারাস্ত্র সি.এম.না মহাক্কী ইমুং-মনুংশিংগা লোইননা প্রধান মন্ত্রীগা মহাক্কী য়ুমদা উনখি
22 JUL 2023 10:03PM by PIB Imphal
মহারাস্ত্রগী মুখ্য মন্ত্রী, একনাথ শিন্দেনা মহাক্কী ইমুং-মনুংশিংগা লোইননা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নই দিল্লীদা মহাক্কী য়ুমদা উনখি।
মীফম অসিগী মতাংদা মহারাস্ত্রগী সি.এম.না তৌরকপা ত্বীত শিয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়রকখি;
“মহারাস্ত্রগী য়াম্না ইচং-থৌরবা অমসুং হোৎনবা য়াম্না কনবা সি.এম. @mieknathshinde জী অমসুং মহাক্কী ইমুং-মনুংশিংগা উনবদা য়াম্না নুংঙাইবা ফাওই। মহারাস্ত্রবু হেন্না চাউখৎহন্নবগী মাইকৈদা মহাক্কী অপাম্বা অমসুং মহাক্কী চিং-লেম্বা অদু য়াম্না থাগৎনিংঙাইনি।”

Prime Minister's Office
Maharashtra CM along with his family meets with Prime Minister at his residence
22 JUL 2023 10:03PM by PIB Delhi
Chief Minister of Maharashtra, Eknath Shinde along with his family met with Prime Minister, Shri Narendra Modi at his residence in New Delhi.
Sharing the tweet of Maharashtra CM about aforesaid meeting, the Prime Minister said;
“It was a delight to meet Maharashtra’s dynamic and hardworking CM @mieknathshinde Ji and his family. His passion towards furthering Maharashtra’s progress and his humility are very endearing.”