Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi speaks with Prime Minister of Israel
PM Netanyahu congratulates PM on the success of India’s Chandrayaan-3 Mission
PM thanks him for this warm gesture
24 AUG 2023 10:00PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi received a congratulatory telephone call from the Prime Minister of Israel, H.E. Mr. Benjamin Netanyahu, on the successful landing of Chandrayaan-3 on the South Pole of the Moon.
Appreciating this warm and thoughtful gesture, PM thanked him on behalf of the people of India and conveyed that success of Chandrayaan augurs well for the entire humanity, especially for the countries of the Global South.
The two leaders agreed to remain in touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রীগা ৱারী শানখ্রে
প্রধান মন্ত্রী নেতন্যাহুনা প্রধান মন্ত্রীবু ভারতকী চন্দ্রয়ান-৩ মিসন্না মায় পাক্লকপদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখি
24 AUG 2023 10:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. শ্রী বেঞ্জামিন নেতন্যাহুগী মফমদগী থা লৈবাক্কী খা থংবা মেরুদা চন্দ্রয়ান-৩ না মায় পাক্না তাখিবগী হরাওবা ফোংদোকপগী তেলিফোন কোল অমা ওকখি।
অসিগুম্বা পুক্নিং নুংঙাইনিংঙাই ওইবা ৱাখল্লোল অসিগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী মফমদা ভারত মীয়ামগী মহুৎ শিল্লদুনা থাগৎপা ফোংদোকখি অমসুং চন্দ্রয়াননা মায় পাকপা অসিনা মীওইবা খুন্নাই খুদিংমক্কী মরুওইনা গ্লোবেল সাউথ লৈবাকশিংগী অচৌবা লম্বেল অমা য়াৎলগনি হায়না ফোংদোকখি।
লুচিংবা অনিনা তুংদা পাউ ফাওনদুনা লৈমিন্ননবা য়ানখি।