Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Supreme Court of India coming under the National Judicial Data Grid platform
14 SEP 2023 2:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the announcement of Chief Justice of India wherein he has informed that Supreme Court of India will come under the National Judicial Data Grid platform which provides tracking of pendency of cases. Shri Modi said that such harnessing of technology will further transparency and enhance the justice delivery system in our country.
Responding to the X post of ANI, the Prime Minister posted on X;
“Laudatory step by the Supreme Court and CJI DY Chandrachud Ji. Such harnessing of technology will further transparency and enhance the justice delivery system in our country.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেসনেল জুদিসিএল দেতা গ্রিদ প্লেতফোর্মগী মখাদা ভারতকী সু্প্রিম কোর্ত য়াওরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
14 SEP 2023 2:48PM by PIB Imphal
পন্দুনা লৈরিবা কেসশিং খোঙ্গুল লিরিবা নেসনেল জুদিসিএল দেতা গ্রিদ প্লেতফোর্মগী মখাদা ভারতকী সু্প্রিম কোর্ত লৈরগনি হায়না ভারতকী চীফ জর্জতিসনা লাউথোকখিবা অদুদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্র। শ্রী মোদীনা হায়খি অসিগুম্বা তেক্নোলোজি শীজিন্নবা অসিনা ঐখোয়গী লৈবাক অসিদা মখা তানা ৱায়েন থৌদাগী থবকশিংদা অরোন-অথুপ লৈহন্দবা অমসুং ৱায়েন ফংহনবগী থবক হেনগৎহনগনি।
এ.এন.আইগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“সুপ্রিম কোর্ত অমসুং চীফ জর্জতিস ওফ ইন্দিয়া দি.ৱাই চান্দ্রচুর জিগী থবক থাগৎনিঙাইনি। অসিগুম্বা তেক্নোলোজি শীজিন্নবা অসিনা ঐখোয়গী লৈবাক অসিদা মখা তানা ৱায়েন থৌদাগী থবকশিংদা অরোন-অথুপ লৈহন্দবা অমসুং ৱায়েন ফংহনবগী থবক হেনগৎহনগনি”।