Prime Minister's Office
PM greets people on the occasion of Samvatsari
19 SEP 2023 8:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Samvatsari.
In a X post, the Prime Minister said;
“Samvatsari underscores the power of forgiveness and unity. Let us set aside differences and may compassion and togetherness be our guiding lights always. Michhami Dukkadam!”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସାମ୍ବତ୍ସରୀ ଉପଲକ୍ଷେ ଲୋକମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
19 SEP 2023 8:12PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସାମ୍ବତ୍ସରୀ ଉପଲକ୍ଷେ ଲୋକମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଗୋଟିଏ ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ,
‘ସାମ୍ବତ୍ସରୀ ଉତ୍ସବ କ୍ଷମା ଓ ଏକତାର ପ୍ରତୀକ । ସବୁପ୍ରକାର ଭେଦଭାବକୁ ଏଡାଇ ଏକତ୍ୱ ଓ କରୁଣା ଭାବକୁ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦେବା ଉଚିତ । ମିଛାମି ଦୁକ୍କଦମ ।’
କ୍ଷମା ଓ ଏକତାକୁ ସାମ୍ବତ୍ସରୀ ଉତ୍ସବ ସୂଚାଇଥାଏ । ଭେଦଭାବକୁ ଗୋଟିଏ ପାଖରେ ରଖି ସବୁବେଳେ କରୁଣା ଓ ଐକ୍ୟ ଭାବ ଆମକୁ ପ୍ରେରିତ କରୁଥାଉ ।
ମିଛାମି ଦୁକ୍କଦମ
- ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ