Prime Minister's Office
Vocal For Local movement is getting great momentum across the country: PM
Urges citizens to share selfies with indigenous products on Namo App
06 NOV 2023 6:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remarked the Vocal For Local movement is getting great momentum across the country as he shared an inspirational video on promoting local products. Shri Modi also urged the citizens to share selfies with indigenous products on Namo App and make payments via UPI.
The Prime Minister posted on X:
“The Vocal For Local movement is getting great momentum across the country.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভোকেল ফোর লোকেল মুভমেন্ত অসিনা লৈবাক শিনবা থুংনা খুমাং চাউশিল্লক্লিঃ প্রধান মন্ত্রী
ভারত মচাশিংবু নমো এপতা লমদমসিদা পুথোকচবা পথোকশিংগা কাপ্পা সেলফিশিং সেয়র তৌননবা হায়খি
06 NOV 2023 6:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লোকেলগী পোথোকশিং চাউখৎননবা পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইরবা ভিদিও অমা সেয়র তৌরদুনা ভোকেল ফোর লোকেল মুভমেন্ত অসিনা লৈবাক শিনবা থুংনা খুমাং চাউশিল্লক্লি হায়না ফোংদোকখি। শ্রী মোদীনা ভারত মচাশিংবু নমো এপতা লমদমসিদা পুথোকচবা পথোকশিংগা কাপ্পা সেলফিশিং সেয়র তৌননবা অমসুং UPI গী খুথাঙদা পেমেন্ত তৌনবসু হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা X দা থাগৎখিঃ
" ভোকেল ফোর লোকেল মুভমেন্ত অসিনা লৈবাক শিনবা থুংনা খুমাং চাউশিল্লক্লি।"