Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of the State of Israel
01 DEC 2023 6:44PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi held a bilateral meeting with H.E. Mr. Isaac Herzog, President of the State of Israel, on 1 December 2023, on the sidelines of the COP 28 Summit in Dubai.
The two leaders exchanged views on the on-going Israel - Hamas conflict in the region. Prime Minister expressed his condolences on the loss of lives in the October 7 terror attacks and welcomed the release of hostages.
Prime Minister reiterated the need for continued and safe delivery of humanitarian aid for the affected population. He emphasized on India’s support for a two state solution and early and durable resolution of Israel Palestine issue through dialogue and diplomacy.
President Herzog congratulated Prime Minister on the success of India's G20 Presidency and welcomed the launch of the India-Middle East-Europe Economic Corridor.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা ইজ্রেল স্তেতকী রাস্ত্রপতীগা উনবা
01 DEC 2023 6:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দুবাইদা পাঙথোকপা সি.ও.পি. ২৮ সমিতকী নাকলদা, দিসেম্বর ১, ২০২৩দা ইজ্রেল স্তেতকী রাস্ত্রপতী ঐচ.ই. মিস্তর ইজাক হেরজোগকা নাকল অনিগী ওইবা মীফম অমা পাঙথোকখি‍।
লুচিংবা অনিনা হৌজিক ইজ্রেল-হমাসগী ওইরিবা মুক্নবগী মরমদা মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নখি‍। প্রধান মন্ত্রীনা ওক্তোবর ৭কী তেরর লান্দাদা মীওই কয়া শিখিবদা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখি অমদি ফাজিন্দুনা থম্লুবা মীওইশশিং থাদোরকপবুসু তরাম্না ওকখি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা মুক্নবা অদুনা শোকহল্লবা মীওইশিংদা মীওইবগী মিনুংসিগী ওইবা তেংবাংশিং মখা তানা অমদি শাফগদবা মওংদা য়ৌহনবগী মথৌ তাবশিং অমুক হন্না ফোঙদোকখি‍। মহাক্না তু-স্তেত সোলুসন অমসুং ইজ্রেল পেলেস্তিন ৱাফমবু ৱারী শানদুনা হেক য়ারিবমখৈ থুনা অমদি তুং কোইগদবা ৱারোইশিন পুরকপদা ভারতনা শৌগৎকনি হায়বা ৱাফমসু থমখি‍।
রাস্ত্রপতী হেরজোগনা প্রধান মন্ত্রীগী মফমদা ভারতকী জি-২০ প্রেসিদেন্সী মায় পাকখিবগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখি অমদি ইন্দিয়া-মিদ্দল ইস্ত-য়ুরোপ ইকনমিক কোরিদোর হৌদোকখিববু তরাম্না ওকখি‍।