Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the President of the Republic of the Maldives
01 DEC 2023 9:35PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met H.E. Dr. Mohamed Muizzu, President of the Republic of the Maldives, on 01 December 2023, on the sidelines of COP-28 Summit in the UAE.
Prime Minister congratulated President Muizzu on his assumption of office.
Both leaders reviewed the wide ranging bilateral relations between the two countries including people to people linkages, development cooperation, economic relations, climate change and sports. The two leaders also discussed ways to further deepen their partnership. In this regard, they agreed to set up a core group.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মালদিবসকী রাস্ত্রপতিগা উনখ্রে
01 DEC 2023 9:35PM by PIB Imphal
দুবাইদা পাংথোক্লিবা কোপ ২৮ কী নাকলদা দিশেম্বর ১,২০২৩দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালদিবসকী রাস্ত্রপতি দোক্তর মোহমদ মুইজুগা উনখ্রে।
মহাক্না ওফিস পায়রকপা প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি মুইজু থাগৎপা ফোঙদোকখি।
মীগা মীগা লৈনবা মরীশিং, চাউখৎ-থৌরাংগী মতেং পাংনবা, শেন-থুমগী মরীশিং, অইং-অশাগী খল হোংলকপা অমসুং শান্নবা য়াওনা লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈনরিবা তোঙান-তোঙানবা মরীশিং লুচিংবা অনিনা হন্না য়েংশিনখি। মখা তানা লৈবাক অনিগী মরী হেন্না চেৎশিনহন্নবা লম্বীশিং লুচিংবশিংনা খন্নখি। হিরম অসিগী মতাংদা, কোর গ্রুপ অমা লিংখৎপা হায়না মখোয়না য়ানখি।