Prime Minister's Office
Prime Minister remembers Balasaheb Thackeray on his birth anniversary
23 JAN 2024 9:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Balasaheb Thackeray on his birth anniversary. Shri Modi said that Balasaheb Thackeray was a towering figure whose impact on Maharashtra's political and cultural landscape remains unparalleled.
The Prime Minister posted on X;
“Remembering Balasaheb Thackeray Ji on his birth anniversary. He was a towering figure whose impact on Maharashtra's political and cultural landscape remains unparalleled. In the hearts of countless people, he lives on due to his leadership, unyielding dedication to his ideals and commitment to speaking up for the poor and downtrodden.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বালসাহেব থাকরেগী মপোক কুমওন্না লাকপদা মহাকপু নীংশিংখ্রে
23 JAN 2024 9:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বালসাহেব থাকরেগী মপোক কুমওন্না লাকপদা মঙোন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি বালসাহেব থাকরে অসি মহারাস্ত্রগী রাজনিতী অমসুং নাৎকী ওইবা লমদা শাফু পীরমখিবা লম্বা লৈত্রবা মশক থোকপা মীশক অমা ওইরমখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
“বালসাহেব থাকরেবু মহাক্কী মপোক কুমওন্না লাকপদা নীংশিংজরি। মহাক অসিমহারাস্ত্রগী রাজনিতী অমসুং নাৎকী ওইবা লমদা শাফু পীরমখিবা লম্বা লৈত্রবা মশক থোকপা মীশক অমা ওইরমখি। মহাক্কী লুচিংবগী মতৌ, মহাক্কী ৱাখল্লোনশিংগী হনবা লৈতনা কত্থোকখিবা অমদি লায়রবা অমসুং শোত্থরবশিংগীদমক লেপ্পীনবা মহাক্কী ফিরেপ অদুগীদমক মশিং লাকঙমদ্রবা মীওই কয়াগী থমোয়দা মহাকপু লাৎতুনা লৈহৌরি।”