Prime Minister's Office
PM pays homage to Mahatma Gandhi on his Punya Tithi
30 JAN 2024 10:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, paid homage to the Father of the nation Mahatma Gandhi on his death anniversary today.
The Prime Minister posted on X:
"I pay homage to Pujya Bapu on his Punya Tithi. I also pay homage to all those who have been martyred for our nation. Their sacrifices inspire us to serve the people and fulfil their vision for our nation."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাত্মা গান্ধী লৈখিবদা নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
30 JAN 2024 10:30AM by PIB Imphal
ঙসি জাতি অসিগী মপা মহাত্মা গান্ধী লৈখিবদা নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মহাক লৈখিদবা নুমিত্তা ঐনা পুজ্যা বাপুগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক থৱায় কৎখ্রবশিংগী মফমদশু ঐনা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মখোয়গী কৎথোকপশিংনা মীয়ামগী থবক তৌনবা ঐখোয়দা ইথিল পীগনি অমসুং ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক মখোয়না মঙলম্বা মাঙলানশিং মঙফাউনবা ঙমহনগনি”।