Prime Minister's Office
NaMo Drone Didis are champions of innovation, suitability and self-reliance: PM
08 MAR 2024 2:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today praised Namo Drone Didis for their innovation, suitability and self-reliance. He also shared a video on the subject.
The Prime Minister posted on X :
"NaMo Drone Didis are champions of innovation, suitability and self-reliance. Our Government is leveraging the power of drones to further women empowerment."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নমো দ্রোন দিদিশিং অনৌবা, চুশিন্নবা ঙম্বা অমসুং মশা-মরোমদোম লেপচবগী চেম্পিয়নশিংনি: প্রধান মন্ত্রী
08 MAR 2024 2:24PM by PIB Imphal
মখোয়গী অনৌবা, চুশিন্নবা ঙম্বা অমসুং মশা-মরোমদোম লেপচবগী ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নমো দ্রোন দিদিশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। হিরম অসিদা মহাক্না ভিদিও অমশু সিয়ার তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“নমো দ্রোন দিদিশিং অনৌবা, চুশিন্নবা ঙম্বা অমসুং মশা-মরোমদোম লেপচবগী চেম্পিয়নশিংনি। মখা তানা নুপীশিংদা থৌনা হাপ্নবা ঐখোয়গী সরকারনা দ্রোনশিংগী শক্তি শীজিন্নরি”।