Ministry of Youth Affairs and Sports
Shri Mansukh Mandaviya assumes charge of Ministry of Youth Affairs and Sports
11 JUN 2024 4:36PM by PIB Delhi
Shri Mansukh Mandaviya assumes charge as Union Minister of Youth Affairs and Sports in Shastri Bhawan today. He also holds the portfolio of Union Minister of Labour & Employment. Secretary, Department of Sports and Secretary, Department of Youth Affairs along with the senior officials of the Ministry, welcomed the Minister. The Minister of State for Youth Affairs and Sports Smt. Raksha Nikhil Khadse was also present on the occasion.
Union Ministers were briefed by senior officials of the Ministry about the schemes and initiatives of the ministry. Previously he held the charge of Union Minister of chemicals and fertilisers & Union Minister of Health and Family Welfare.

নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
শ্রী মনসুখ মন্দাবিয়া য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তস মিনিস্ত্রিগী থবক পায়বা হৌখ্রে
11 JUN 2024 4:36PM by PIB Imphal
ঙসি শাস্ত্রি ভাবন্দা শ্রী মনসুখ মন্দাবিয়া য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তস মিনিস্ত্রিগী থবক পায়বা হৌখ্রে। মহাক্না লেবর অমসুং ইমপ্লোইমেন্তগী য়ুনিয়ন মিনিস্তরগী ফমশু পায়রি। স্পোর্তস দিপার্তমেন্তগী সেক্রেতরি, য়ুথ এফেয়ার্স দিপার্তমেন্তগী সেক্রেতরি অমসুং মিনিস্ত্রিগী সেনিয়ার ওফিসিএলশিংনা মিনিস্তর তরাম্না ওকখি। থৌরম অদুদা য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তসকী রাজ্য মন্ত্রী শ্রীমতি রক্ষ নিখিল খারসেশু শরুক য়াখি।
মিনিস্ত্রিগী স্কিমশিং অমসুং থবকশিংগী মতাংদা মিনিস্ত্রিগী সেনিয়ার ওফিসিএলশিংনা য়ুনিয়ন মিনিস্তরদা পাউদমখি। মহাক মমাঙদা কেমিকেলস অমসুং ফর্তিলাইজরসগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর অমসুং হেল্থ অমসুং ফেমিলি ৱেলফিয়ারগী য়ুনিয়ন মিনিস্তরগী ফম পায়রমখি।