Ministry of Home Affairs
Shri Amit Shah reassumes charge as Union Home Minister in North Block, New Delhi today
Under the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi, the MHA will remain committed to the security of the nation and its people, as it always has been – Shri Amit Shah
Modi 3.0 will take its efforts for India's security to the next level and build Bharat as a bulwark against terrorism, insurgency, and naxalism
Union Home Minister Shri Amit Shah paid tributes to martyred police personnel at National Police memorial today
11 JUN 2024 5:40PM by PIB Delhi
Shri Amit Shah reassumed charge as Union Home Minister in North Block, New Delhi today. In his post on ‘X’ Shri Amit Shah said that under the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi, the Ministry of Home Affairs (MHA) will remain committed to the security of the nation and its people, as it always has been. Union Home Minister said that Modi 3.0 will take its efforts for India's security to the next level and build Bharat as a bulwark against terrorism, insurgency, and naxalism.
IMG_9904 (1)
Earlier today, Union Home Minister Shri Amit Shah paid tributes to martyred police personnel at National Police memorial. He said that remembering the martyrs of our police forces who laid down their lives guarding the honor of the nation and whose saga of sacrifice immortalised the fervour of patriotism forever.
VIS03019
072A8966

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
ঙসি নিউ দিল্লিগী নোর্থ ব্লোক্তা শ্রী অমিত সাহ অমুক হন্না য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তরগী ফম পায়খ্রে
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লমজিং মখাদা, হোম এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিনা লৈবাক অসিগী অমসুং মসিগী মীয়ামগী সেকুরিতিগী থবক তৌগনি, মসি মতম পুম্নমক্তা শেম-শাদুনা লৈরি- শ্রী অমিত সাহ
মোদী ৩.০ না ভারতকী সেকুরিতি মথংগী থাক্ত পুখৎকনি অমসুং তেরোরিজম, লালহৌবা অমসুং নেক্সালিজমগী মায়োক্তা অকনবা ফক্লাং অমা ওইনা ভারত শেমগৎকনি
ঙসি য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা নেসনেল পুলিস মেমোরিয়েলদা থৱায় কৎখ্রবা পুলিস পর্সোনেলশিংগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখি
11 JUN 2024 5:40PM by PIB Imphal
ঙসি নিউ দিল্লিগী নোর্থ ব্লোক্তা শ্রী অমিত সাহ অমুক হন্না য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তরগী ফম পায়খ্রে। মহাক্কী এক্স পোস্ততা শ্রী অমিত সাহনা হায়খি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লমজিং মখাদা, হোম এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিনা লৈবাক অসিগী অমসুং মসিগী মীয়ামগী সেকুরিতিগী থবক তৌগনি, মসি মতম পুম্নমক্তা শেম-শাদুনা লৈরি। য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তরনা হায়খি মোদী ৩.০ না ভারতকী সেকুরিতি মথংগী থাক্ত পুখৎকনি অমসুং তেরোরিজম, লালহৌবা অমসুং নেক্সালিজমগী মায়োক্তা অকনবা ফক্লাং অমা ওইনা ভারত শেমগৎকনি।
IMG_9904 (1)
ঙসি অঙনবদা, য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা নেসনেল পুলিস মেমোরিয়েলদা থৱায় কৎখ্রবা পুলিস পর্সোনেলশিংগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখি। মহাক্না হায়খি লৈবাক্কী ইকায়খুম্নবা ঙাক্নবা মখোয়গী থৱায়শিং কৎখ্রবা ঐখোয়গী অথৌবা পুলিস পর্সোনেলশিং নিংশিংলি অমসুং মখোয়গী কৎথোকপা অদু মরৈবাক নুংশিবা ওইনা মতম চুপ্পদা নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি।
VIS03019
072A8966