Prime Minister's Office
PM to address inaugural session of CII post Budget conference on 30th July
29 JUL 2024 12:08PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the inaugural session of ‘Journey Towards Viksit Bharat: A Post Union Budget 2024-25 Conference’ at Vigyan Bhawan, New Delhi on 30 July, 2024 at 12 noon.
The Conference is being organised by the Confederation of Indian Industry (CII) and is aimed at presenting the outline for Government’s larger vision for growth and industry’s role in this endeavour.
More than 1000 participants from Industry, Government, Diplomatic community, Think tanks among others will attend the conference in person while many would connect from the various CII centres across the country and overseas.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
৩০ জুলাইত ‘চিআইআই’-ৰ বাজেট-উত্তৰ সন্মিলনৰ উদ্বোধনী অধিৱেশনত ভাষণ দিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
29 JUL 2024 12:08PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৩০ জুলাই, ২০২৪ তাৰিখে দুপৰীয়া ১২ বজাত নতুন দিল্লীৰ ‘বিজ্ঞান ভৱন’ত 'জাৰ্ণী টুৱাৰ্ডছ বিকশিত ভাৰতঃ এ পোষ্ট ইউনিয়ন বাজেট ২০২৪-২৫ কনফাৰেন্স'ৰ উদ্বোধনী অধিৱেশনত ভাষণ দিব।
এই সন্মিলনখন ভাৰতীয় উদ্যোগ পৰিষদ (চিআইআই)য়ে আয়োজন কৰিছে আৰু ইয়াৰ উদ্দেশ্য হৈছে বিকাশ আৰু উদ্যোগৰ ভূমিকাৰ বাবে চৰকাৰৰ বৃহত্তৰ দৃষ্টিভংগীৰ ৰূপৰেখা উপস্থাপন কৰা।
উদ্যোগ, চৰকাৰ, কূটনৈতিক সমাজ, থিংক টেংকৰ পৰা ১০০০ৰো অধিক অংশগ্ৰহণকাৰীয়ে ব্যক্তিগতভাৱে সন্মিলনখনত অংশগ্ৰহণ কৰাৰ লগতে বহু সংখ্যক লোকে সমগ্ৰ দেশ আৰু বিদেশৰ বিভিন্ন চিআইআই কেন্দ্ৰসমূহৰ পৰা সংযোগ স্থাপন কৰিব।