Prime Minister's Office
PM to address inaugural session of CII post Budget conference on 30th July
29 JUL 2024 12:08PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address the inaugural session of ‘Journey Towards Viksit Bharat: A Post Union Budget 2024-25 Conference’ at Vigyan Bhawan, New Delhi on 30 July, 2024 at 12 noon.
The Conference is being organised by the Confederation of Indian Industry (CII) and is aimed at presenting the outline for Government’s larger vision for growth and industry’s role in this endeavour.
More than 1000 participants from Industry, Government, Diplomatic community, Think tanks among others will attend the conference in person while many would connect from the various CII centres across the country and overseas.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জুলাই ৩০দা সি.আই.আই. পোস্ত বজেত কনফরেন্সকী হৌদোকপগী থৌরমদা ৱা ঙাংগনি
29 JUL 2024 12:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বিগ্যান ভাবন নৈ দিল্লীদা জুলাই ৩০, ২০২৪গী নুমিৎ য়ুংবা পুং ১২ তাবা মতমদা 'বিক্সিত ভারতকী মায়কৈদা চৎলিবা খোঙচৎঃ কেন্দ্রগী বজেত ২০২৪-২৫ মতুংগী মীফম'গী হৌদোকপগী থৌরমদা ৱা ঙাংগনি।
মীফম অসি কনফিদরেসন ওব ইন্দিয়া ইন্দস্ত্রী (সি.আই.আই.)না শীন্দুনা পাঙথোকপনি অমসুং মসিনা লৈঙাক্না থম্লিবা চাউখৎপগী মঙলান অমসুং খোঙচৎ অসিদা ইন্দস্ত্রীগী থৌদাংগী মতাংদা খন্ননবা পান্দম থম্লি।
ইন্দস্ত্রী, লৈঙাক, দিপ্লোমেতিক কম্ম্যুনিতী, থিঙ্ক তেঙ্ক কয়াদগী ১০০০ হেন্না শরুক য়াগনি অমসুং লৈবাক অসিদা অমসুং মপান্দা লৈবা তোঙান-তোঙানবা সি.আই.আই. কয়াদগী মীওই কয়ানা শরুক য়াগনি।