Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to mishap at a factory in Anakapalle, Andhra Pradesh
Announces ex-gratia from PMNRF
22 AUG 2024 6:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to mishap at a factory in Anakapalle, Andhra Pradesh. Shri Modi also wished speedy recovery for those injured in the mishap.
The Prime Minister also announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Pained by the loss of lives due to a mishap at a factory in Anakapalle. Condolences to those who lost their near and dear ones. May the injured recover soon. An ex-gratia of Rs. 2 lakhs from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অন্ধ্র প্রদেশকী অনাকাপল্লেদা লৈবা ফেক্তরীদা থোকখিবা লাইবক থীবা থৌদোক্তা লৈখিদবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স গ্রাসিয়া লাউথোকখ্রে
22 AUG 2024 6:56AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অন্ধ্র প্রদেশকী অনাকাপল্লেদা লৈবা ফেক্তরীদা থোকখিবা লাইবক থীবা থৌদোক্তা লৈখিদবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা থৌদোক অদুদা অশোকপা নংখিবশিংবু অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না থৌজাল পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২ গী এক্স গ্রাসিয়া লৈখিদবশিংগী খ্বাইদগী নক্নবদা অমসুং অশোকপশিংবুনা লুপা ৫০,০০০ পীনবা লাউথোকখি।
প্রধান মন্ত্রী লোইশঙনা X তা থাগৎখি;
"অনাকপল্লেগী ফেক্তরীদা থোকখিবা লাইবক থীবা থৌদোক্তা লৈখিদবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকচরি। নকন-চানবশিং লৈখিদবদা লৈহৌরিবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিংসু অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু। পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২ গী এক্স গ্রাসিয়া লৈখিদবশিংগী খ্বাইদগী নক্নবদা পীরগনি। অশোকপশিংবুনা লুপা ৫০,০০০ পীরগনিঃ প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”