Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates athlete Simran Sharma for winning Bronze in women’s 200m running
08 SEP 2024 8:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated athlete Simran Sharma for winning Bronze in women’s 200m T12 event at the ongoing Paris Paralympics.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Simran Sharma as she wins a Bronze medal in the Women's 200M T12 event at the #Paralympics2024! Her success will inspire several people. Her commitment towards excellence and skills are noteworthy.
#Cheer4Bharat”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এথলেত সিম্রান শর্মবু নুপীগী ২০০ মিতর রনিংদা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
08 SEP 2024 8:31AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি এথলেত সিম্রান শর্মবু হৌজিক চত্থরিবা পেরিস পেরালিম্পিক্সতা নুপীগী ২০০ মিতর তি১২ ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"সিম্রান শর্মবু #Paralympics2024দা নুপীগী ২০০ মিতর তি১২ ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকচরি! মহাক্কী মায় পাকপনা মীওই কয়াদা ইনোৎ হাপ্লগনি। মহাক্না মায় পাক্নবা হোৎনবা অমসুং মহাক্কী স্কিল অসি শিংথানিংঙাইনি।
#Cheer4Bharat”