Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah says, pursuing the vision of Prime Minister Shri Narendra Modi, Ministry of Home Affairs is resolved to creating a secure cyber space in the country
Indian Cyber ​​Crime Coordination Centre (I4C) has taken several steps to make a Cyber Secure country
Union Home Minister thanks renowned actor Shri Amitabh Bachchan for his active involvement in accelerating the mission of building a Cyber-Secure Bharat
Shri Amitabh Bachchan in his video message says I4C is relentlessly working to curb cyber crime in the country
Joined this campaign on the request of Union Home Minister Shri Amit Shah, says Shri Amitabh Bachchan
11 SEP 2024 3:16PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah has said that pursuing the vision of Prime Minister Shri Narendra Modi, the Ministry of Home Affairs is resolved to creating a secure cyber space in the country.
In a post on ‘X’ platform, Shri Amit Shah said that the Indian Cyber ​​Crime Coordination Centre (I4C) has taken several steps in this direction. Union Home Minister thanked renowned actor Shri Amitabh Bachchan for his active involvement in accelerating the mission of building a Cyber-Secure Bharat.
Megastar Shri Amitabh Bachchan said in his video message that the increasing cyber crime in the country and the world is a matter of concern. The Indian Cyber ​​Crime Coordination Centre, under the Ministry of Home Affairs, is relentlessly working to curb the cyber crime. Shri Bachchan added that he has joined this campaign on the request of Union Home Minister Shri Amit Shah. He said that we should all join together to free the country from this problem. A bit of our alertness and precautions can save us from the cyber criminals.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর অমসুং কোওপরেসন মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা হায়খি, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী পান্দম থবক ওইনা পাংথোক্তুনা, লৈবাক অসিদা অশোই-অঙাম লৈতবা সাইবর স্পেস অমা শেমগৎনবা হোম এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিনা থবক পায়খৎলে
সাইবরগী অশোই-অঙাম থোক্তবা লৈবাক অমা শেমগৎনবা তোঙান-তোঙানবা থবকশিং ইন্দিয়ান সাইবর ক্রাইম কোওর্দিনেসন সেন্তর (I4C) না পায়খৎলে
সাইবরগী অশোই-অঙাম থোক্তবা ভারত অমা শেমগৎনবা মিসন য়াংশিন্নবা মহাক্না থৱায় য়াওনা শরুক য়াবগীদমক য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তরনা শক্নাইরবা এক্তর শ্রী অমিতাব বচ্চন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
মহাক্কী ভিদিও মেসেজদা শ্রী অমিতাব বচ্চন্না হায়খি লৈবাক অসিদা সাইবর ক্রাইম লাকশিন্নবা I4C না লেপ্তনা থবক পায়খৎলি
অমিতাব বচ্চন্না হায়খি য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা হায়জরকপদগী খোঙজং অসি শরুক য়াবনি
11 SEP 2024 3:16PM by PIB Imphal
য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর অমসুং কোওপরেসন মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা হায়খি, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী পান্দম থবক ওইনা পাংথোক্তুনা, লৈবাক অসিদা অশোই-অঙাম লৈতবা সাইবর স্পেস অমা শেমগৎনবা হোম এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিনা থবক পায়খৎলে।
এক্স পোস্ত অমদা, শ্রী অমিত সাহনা হায়খি মাইকৈ অসিদা ইন্দিয়ান সাইবর ক্রাইম কোওর্দিনেসন সেন্তর (I4C) না থবক কয়া পায়খৎলে। সাইবরগী অশোই-অঙাম থোক্তবা ভারত অমা শেমগৎনবা মিসন য়াংশিন্নবা মহাক্না থৱায় য়াওনা শরুক য়াবগীদমক য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তরনা শক্নাইরবা এক্তর শ্রী অমিতাব বচ্চন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্কী ভিদিও মেসেজ অমদা শক্নাইরবা স্তার শ্রী অমিতাব বচ্চন্না হায়খি লৈবাক অসিদা অমসুং মালেমদা সাইবর ক্রাইম হেনগৎলক্লিবা অসি নুঙনাংনিঙাই ওইবা ৱাফম অমনি। হোম এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিগী মখাদা লৈবা ইন্দিয়ান সাইবর ক্রাইম কোওর্দিনেসন সেন্তরনা সাইবর ক্রাইম লাকশিন্নবা লেপ্তনা থবকশিং পায়খৎলি। য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী অমিত সাহনা হায়জরকপদগী খোঙজং অসি শরুক য়াবনি। মসিগী অৱাবা অসি লৈবাক অসিদগী কোকহন্নবা ঐখোয় খুদিংমক খোঙজং অসিদা শরুক য়াগদবনি। ঐখোয়না মিকুপ-নাহুম শিংবা অমসুং মাঙজৌননা চেকশিন-থৌরাং লৌখৎপনা ঐখোয় সাইবর ক্রিমিনেলশিংদগী কনবা ঙমগনি।