Prime Minister's Office
A fake narrative can persist only for a limited period of time and eventually the facts will always come out : Prime Minister
17 NOV 2024 3:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that the facts will always come out and a fake narrative can persist only for a limited period of time.
Responding to a post by Alok Bhatt on X, he wrote:
“Well said. It is good that this truth is coming out, and that too in a way common people can see it.
A fake narrative can persist only for a limited period of time. Eventually, the facts will always come out!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শেমজিন-শাজিনবা ৱারি অমা মতম খর খক্তগী ওইগনি অমসুং মখা তারকপদা অচুম্বা খঙল্লক্কনি: প্রধান মন্ত্রী
17 NOV 2024 3:54PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি শেমজিন-শাজিনবা ৱারি অমা মতম খর খক্তগী ওইগনি অমসুং মখা তারকপদা অচুম্বা খঙল্লক্কনি।
এক্সতা অলোক ভাত্তগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ ফজনা হায়রে। মসিগী অচুম্বা খঙলগনি অমসুং মদুশু মীচম মীয়াম্না উবা ফংগদবা মওং অমদা ওইগনি।
শেমজিন-শাজিনবা ৱারি অমা মতম খর খক্তগী ওইগনি। মতুং তারকপদা মতম পুম্নমক্তা অচুম্বা খঙল্লক্কনি!”