Prime Minister's Office
Prime Minister expresses happiness over global enthusiasm towards Indian history and culture
28 NOV 2024 4:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today expressed happiness over global enthusiasm towards Indian history and culture. Prime Minister Shri Narendra Modi said that the Indian culture resonates globally. Sharing the glimpses from his foreign visits, Prime Minister Shri Modi said that this immense enthusiasm towards our history and culture is extremely gladdening.
In a post on x, Shri Modi wrote:
"Indian culture resonates globally!
Wherever I go, I see immense enthusiasm towards our history and culture, which is extremely gladdening. Here is a glimpse…"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মালেম্না ভারতকী পুৱারি অমসুং নাত পাম্নরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
28 NOV 2024 4:49PM by PIB Imphal
মালেম্না ভারতকী পুৱারি অমসুং নাত পাম্নরকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ভারতকী নাত অমসুং চৎনবীনা মালেম শীনবা থুংনা খোন্থাং য়ৈরে। মহাক্কী মপান লৈবাকশিংগী খোঙচৎকী শক্তমশিং উৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ঐখোয়গী পুৱারি অমসুং নাত অমসুং চৎনবী পাম্নারকপা অসি য়াম্না হরাওই।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি’
“ঐনা চৎলুবা মফম খুদিংদা, ঐখোয়গী পুৱারি অমসুং নাত অমসুং চৎনবী পাম্নরকপা ঐ উরে, মসিদা য়াম্না হরাওই। মফম অসিদা শক্তম অমা লৈরে...”