Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Indian Men’s Junior Hockey Team on winning the Junior Asia Cup 2024
05 DEC 2024 10:44AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian Men’s Junior Hockey Team on winning the Junior Asia Cup 2024.
The Prime Minister posted on X:
“Proud of our hockey champions!
It’s a historic moment for Indian hockey as our Men’s Junior Team wins the Junior Asia Cup 2024 title. Their unmatched skill, unwavering grit and incredible teamwork have etched this win into the annals of sporting glory.
Congratulations to the young champions and best wishes for their future endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী নুপাগী জুনিয়র হোক্কী তীমনা জুনিয়র এসিয়া কপ 2024 লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
05 DEC 2024 10:44AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী নুপাগী জুনিয়র হোক্কী তীমনা জুনিয়র এসিয়া কপ 2024 লৌবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“ঐখোয়গী হোক্কী চেম্পিয়নশিংগীদমক চাউথোকচবা পোকই!
ঐখোয়গী নুপাগী জুনিয়র তীমনা জুনিয়র এসিয়া কপ 2024গী তাইতল লৌবা অসি ইন্দিয়ন হোক্কীদমক পুৱারী ওইরবা মীকুপ অমনি। মখোয়গী লম্বা লৈত্রবা স্কিল, হনবা লৈত্রবা থৌনা অমসুং শীংথানীংঙাই ওইবা তীমৱার্ক অসিনা শান্ন-খোৎনবগী পুৱারী অচৌবা মায়পাকপা অমা ওইহনখ্রে।
নহা ওইরিবা চেম্পিয়নশিংদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি অমসুং মখোয়গী তুংগী পুন্সিদা অফবা ওইনবা য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”