Prime Minister's Office
PM to participate in Veer Baal Diwas programme on 26 December in New Delhi
PM to launch ‘Suposhit Gram Panchayat Abhiyan’
25 DEC 2024 1:58PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will participate in Veer Baal Diwas, a nationwide celebration honouring children as the foundation of India’s future, on 26 December 2024 at around 12 Noon at Bharat Mandapam, New Delhi. He will also address the gathering on the occasion.
Prime Minister will launch ‘Suposhit Gram Panchayat Abhiyan’. It aims at improving the nutritional outcomes and well-being by strengthening implementation of nutrition related services and by ensuring active community participation.
Various initiatives will also be run across the nation to engage young minds, promote awareness about the significance of the day, and foster a culture of courage and dedication to the nation. A series of online competitions, including interactive quizzes, will be organized through the MyGov and MyBharat Portals. Interesting activities like storytelling, creative writing, poster-making among others will be undertaken in schools, Child Care Institutions and Anganwadi centres.
Awardees of Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar (PMRBP) will also be present during the programme.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নই দিল্লীদা দিসেম্বর ২৬তা বীর বাল দিৱস প্রোগ্রামদা শরুক য়ারগনি
পি.এম.না ‘সুপোশিত গ্রাম পঞ্চায়ত অভিয়ান’ হৌদোক্লগনি
25 DEC 2024 1:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২৪গী দিসেম্বর ২৬দা নই দিল্লীগী ভারত মন্দপমদা নুমিৎ য়ুংবগী পুং ১২ তাবা মতমদা অঙাংশিংবু ভারতকী তুংলমচৎকী ফাউন্দেশন ওইনা ইকাইখুম্নবা উৎপা ওইনা লৈবাক অসি শিনথুংনা সেলেব্রেশন তৌবা, বীর বাল দিৱসতা শরুক য়ারগনি। মহাক্না থৌরম অদুগী মীতিনদা মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ‘সুপোশিত গ্রাম পঞ্চায়ত অভিয়ান’ হৌদোক্লগনি। মসিনা ন্যুত্রিশনগা মরি লৈনবা সর্বিসশিং ইমপ্লিমেন্ত তৌবদা হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্দুনা অমসুং কম্যুনিতীনা মসিদা হকথেংননা শরুক য়াহন্দুনা ন্যুত্রিস্নেল আউৎকমশিং অমসুং মখোয়গী ৱেল-বিং ফগৎহন্নবগী পান্দম থম্লি।
নহা ওইরিবা নৌরিবা ৱাখল লৈরবা নহারোলশিংশু মসিদা শরুক য়াহন্নবা, নুমিৎ অদুগী মরু ওইবা অদুগী মতাংদা এৱেয়রনেস লৈহন্নবা, অমসুং লৈবাক অসিদা থৌনা-লিংজেল অমসুং কত্থোকপগী চৎনবী অমা য়োকখৎনবা অনৌবা থৌরাং কয়া অমা লৈবাক শিনথুংনা পাইখৎলগনি।ওনলাইন কমপিতিশন কয়া অমা, ইন্তরেক্তিব ক্বিজশিং য়াওনা MyGov অমসুং MyBharat পোর্তলশিংগী খুত্থাংদা শিল্লগনি। স্তোরী তেলিং, ক্রিয়েতিব রাইতিং, পোস্তর-মেকিংগুম্বা য়াম্না নুংঙাইরবা থৌরম কয়া অমা স্কুলশিং, চাইলদ কিয়র ইনস্তিত্যুশনশিং অমসুং অঙ্গনৱাদি সেন্তরশিংদা পাংথোক্লগনি।
প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরস্কার (PMRBP)গী এৱার্দীশিংশু থৌরম অসিদা শরুক য়ারগনি।